Gondíková zařízla Langmajera! Lékaři také neoperují rodinné příslušníky, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gondíková zařízla Langmajera! Lékaři také neoperují rodinné příslušníky, tvrdí

Pár na karlovarském festivalu.
Pár na karlovarském festivalu. (Foto herminapress.cz, ara)

Vedle role zdravotní sestry Míši v seriálu Sestřičky můžeme herečku slyšet i na rozhlasových vlnách. Ráda zpovídá zajímavé osobnosti, přesto vlastního manžela by před mikrofonem nestrávila! Proč?

„Uvažovalo se o tom, ale já jsem nechtěla. Všechno o něm vím a asi bych se ho neuměla ptát tak, aby to bylo pro posluchače zajímavé. Lékaři také neoperují svoje rodinné příslušníky," zamítavě na webu iDnes.cz. kroutí hlavou Adéla Gondíková (45) nad případným pozváním Jiřího Langmajera (54) do svého pořadu. A co herečku na práci v rádiu vlastně těší?

Video se připravuje ...

„Baví mě příprava, nakoukám a na přečtu spoustu rozhovorů, je to trošku „estébácká“ práce, při které „lustruji“ svoje hosty. Pak vás nic nepřekvapí, trošku víte, co odpoví. Je to obohacující. A při vysílání jede mozek naplno. Pořád něco hlídáte, hlavně čas a techniku. Beru to jako prevenci proti Alzheimeru," komentuje svou pracovní náplň Adéla.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.