Gondíková děsí: LANGMAJER SE PŘEDÁVKOVAL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gondíková děsí: LANGMAJER SE PŘEDÁVKOVAL

Adéla s manželem maximalistou
Adéla s manželem maximalistou (Foto: Aha! - Pavel Machan, marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Herečka na svého miláčka práskla, že dělá všechno na maximum. Jenže tahle vlastnost se mu jednoho dne krutě vymstila!

„Je fakt tvrdý především sám na sebe. A maximum vyžaduje taky od druhých. Především v práci, ale i co se týká všeho ostatního. Ŕídí se životním heslem: Lepší víc než míň," naprášila Jiřího Langmajera (53) manželka Adéla Gondíková (46) v magazínu Moje psychologie. 

„Když má do něčeho podle návodu nakapat tři kapky, raději jich tam dát deset. Když zdobí polévku petrželkou, netroškaří a vrazí tam celou horu. Když slyším, že nahazuje na zahradě sekačku, je mi jasné, že sekání vezme pěkně z gruntu... Jednou se dokonce předávkoval chlorellou," šokuje Adéla. Co je to ta chlorella a jak se jí může člověk předávkovat? 

Chlorella je jednobuněčná sladkovodní řasa s nejvyšším obsahem chlorofylu. Tablety obsahují též hodně vlákniny, vitamínů a minerálů. Člověk se skrze ní tudíž detoxikuje a někdy i hubne. Nic se ale nemá přehánět, o čem se ostatně předsvědčil sám herec. Předávkování se projevuje zácpou a nadýmáním. Přidružit se může nevolnost a únava. A jeden může být být také citlivější na sluneční paprsky a tudíž daleko náchylnější ke spálení.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.