To si Dalibor Gondík ze StarDance nezaslouží: Nepochopitelný postoj rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To si Dalibor Gondík ze StarDance nezaslouží: Nepochopitelný postoj rodiny!

Na Daliborovi se podepsalo razantní omezení jídelníčku.
Na Daliborovi se podepsalo razantní omezení jídelníčku. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, herminapress.cz, ara)

Porota je z něj nadšená, on si od začátku nevěří. Nemá to asi jen ze své hlavy. Dalibora Gondíka (48) v tanci podceňuje i rodina. Jeho sestra Adéla Gondíková (45) je překvapená, že ho porotci »nepopravili« hned v prvním vypadávacím kole.

„Strašně bych si chtěl zatančit paso doble, ale to je až čtvrté kolo. To je daleko, tam se možná nedostaneme. Hrozně se bojím, že v tom Alici nechám a vypadnu v prvním kole,“ podceňoval se Dalibor, ještě než vůbec poprvé vkročil na taneční parket. Aby taky ne. Když ho házela přes palubu i sestra, se kterou si volá skoro každý den.

Zaskočená Adéla
„Říkala jsem si, chudák. Když vypadne první, tak se nic nestane, užil si hezké tři měsíce a bude mít aspoň čas na něco jiného. A kupodivu tam zůstává. Překvapuje mě, že se to lidem líbí,“ řekla Adéla Aha! se smíchem. „Jsem v šoku, že mu jde tento druh sportu. Věděla jsem, že má fyzičku a rytmus, protože hraje na bubny tisíc let. Ale ono skotačit někde na diskotéce je úplně jiný druh tance než společenský,“ rýpla si do bratra partnerka Jiřího Langmajera (52).

Malá podpora
A nepřehání to ani s povzbuzováním. Kvůli nabitému diáři se za ním stihla na trénink přijít mrknout jenom jednou. Hlas mu textovkou poslala zatím taky jenom jednou. „Vlastně ani nevím, co si o tom myslí. Asi ode mě vůbec nečekala, že to budu schopen zatancovat v kuse. Třeba sambu od začátku do konce, že se někde nezaseknu,“ popsal reakci své sestry sám Gondík, který tancuje s Alicí Stodůlkovou (31). V době uzávěrky nebylo ještě jasné, jak na čtvrtém tanečním večeru ve StarDance dopadl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.