KRIZE FAVORITŮ STARDANCE: Gondíka odepsala taneční partnerka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

KRIZE FAVORITŮ STARDANCE: Gondíka odepsala taneční partnerka?

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková
Dalibor Gondík a Alice Stodůlková (Pavel Machan)

Místo toho aby slavili úspěch z dalšího postupu, řeší spory. Dalibor Gondík (48) je se svou taneční partnerkou Alicí Stodůlkovou považován za favorita na celkové vítězství StarDance, ale rozhodně mezi nimi nepůsobí vzájemná harmonie.

Spory mezi nimi se odráží na jejich výkonu, čímž svůj spor akorát posílí. Chyběl jim soulad a divák si nebyl jistý, kdo zrovna vede. Alice navíc přehnaně přehrávala a působila nepřirozeně. K menšímu sporu mezi tanečními partnery došlo i během rozhovoru s moderátorem Markem Ebenem. Dalibor popisoval, jak na něj Alice při tanci zasyčela, že ji má položit níž, což se profesionální tanečnici moc nelíbilo.

Nepříjemná atmosféra mezi dvojicí panuje z důvodu konfliktu, ke kterému mělo dojít na generální zkoušce. „Dost to mezi nimi skřípe. Dalibor se dokonce na generálce přede všemi veřejně nechal slyšet, že Alice s ním týden nemluvila a že je na něj přísná,“ sdělil Expres.cz zdroj ze zákulisí České televize.

Jak se zdá, nemá to Dalibor se svou taneční partnerkou zrovna jednoduché.  Alice Stodůlková chce očividně svou účast v soutěži proměnit v absolutního vítězství, stejně jako v roce 2010, kdy vyhrála soutěž spolu s Pavlem Křížem.

Pokud chtějí i v dalším kole slavit úspěch a postoupit, měli by si své trable rychle vyřešit. Televizním divákům nic neunikne a sympatie účastníků StarDance má mnohdy větší vliv na jejich postup než samotný výkon.

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.