Novomanželé Gondíková a Langmajer: Domácnost řídí po telefonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Novomanželé Gondíková a Langmajer: Domácnost řídí po telefonu

Langmajer teď musí poslouchat, jak jeho žena píská.
Langmajer teď musí poslouchat, jak jeho žena píská. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, Herminapress.cz)

A spadla klec! Vyhlášený svůdník Jiří Langmajer (53) si tři měsíce po svatbě s Adélou Gondíkovou (46) musí zvykat na jiný režim. Na starost má podle své ženy pořádek v domácnosti a dokonce sem tam i  uvaří! 

Tomuhle by před pár lety nikdo nevěřil. Herec, který dřív propařil klidně celou noc a do svého kutlochu u Divadla pod Palmovkou si vodil každou chvíli jinou známost, dnes prý rád ve volném čase nenasává, ale vysává.

„Je to skvělé. Jirka je strašně hodný člověk a nestraní se v domácnosti skoro ničeho. Rád drandí po bytě s vysavačem, stará se o zahradu, prostě paráda,“ pochlubila se Gondíková. Ačkoli jde Langoš z role do role, svou ženu zastane i v kuchyni. „Jen s vařením je to u něj trochu horší... Ovšem když ho po telefonu navedu, co a jak má udělat, tak to zvládne. Prostě spokojenost,“ tetelila se blahem Adéla.

Svému muži prý radí, i jaké krémy a mycí gely má používat. „Je to tak. Krémíky a podobné zušlechťovací věci používám a jako správná novomanželka nezapomínám ani na svého muže. Když už vyrazím na nákup, přihodím i něco pro něj,“ prohlásila.

Rozvod s podmínkou

Kvůli Adéle si Jiří před osmi lety sbalil věci a opustil svou první manželku i dcery, které mu to dlouho vyčítaly. Náhradní útočiště našel v domku Gondíkové v Pyšelích u Prahy. Pokud by se s ním Adéla chtěla dát rozvést, musel by si hledat zřejmě podnájem. Podle katastru nemovitostí totiž herec v současnosti nevlastní žádný majetek.

 Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.