Recept Adély Gondíkové: JAK ZKROTIT »ZLÉHO« MUŽE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Recept Adély Gondíkové: JAK ZKROTIT »ZLÉHO« MUŽE!

Herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer.
Herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. (Bontonfilm, archiv Blesku )

Tak, a jsou v chomoutu a pod čepcem! Herecký pár Jiří Langmajer (53) a Adéla Gondíková (45) si v sobotu za účasti tří stovek nejbližších řekl »ano«. Mnoho lidí si ale klade otázku: Jak se to Adéle povedlo, že věčný bouřlivák zkrotl a postavil se před oltář?

Adéla měla prostě štěstí. V době, kdy se začali v roce 2010 setkávat, totiž vrcholila Langmajerova manželská krize. Od své tehdejší ženy Kamily (49), se kterou má dcery Julii a Terezu, utíkal herec nejprve do náruče modelky Petry Faltýnové (41) – tu románek stál rozvod s podnikatelem Simonem Šteklem (40). A pak se blíže poznal s Adélou. O svém vztahu nejprve mlžili, ale síla lásky byla mocnější a nakonec ji přestali tajit. Langmajer zjistil, že je mu s Adélou dobře, a tak se rozvedl. Sám později přiznal, že to byla právě Gondíková, která z něj udělala lepšího člověka.

Děsné chování
Že zkrotl, přiznal před časem v časopise Instinkt i on sám. „Celá léta jsem se choval choval jako absolutní kretén. Prostě jsem herectví strašně žral a měl pocit, že když mám jednu hlavní roli za druhou a odehraju dvě stě padesát představení ročně, tak si můžu dovolit cokoli,“ tvrdil Langmajer s tím, že ať se bude chovat, jak chce, jeho pracovní úspěchy to omluví. „Herečky se mě bály, novinářky jsem doháněl k slzám,“ přiznal tak, že měl pověst zlého muže. A to se ho bál dokonce i režisér Jiří Strach (45), nechtěl s ním točit. To se změnilo, však mu také režisér přišel v sobotu na svatbu.

Klíčový úraz
Proměna z nevrlého a nafoukaného herce ale pomalu začala ještě před jeho seznámením s Adélou. „Jednak jsem měl těžký úraz a pak dvě operace, po nichž jsem se musel začít učit znova chodit, takže to mi pánbůh opravdu ukázal vztyčený prst, za druhé jsem potkal Adélu,“ objasnil před lety svoji proměnu Langmajer, který si v roce 2007 během natáčení v Rumunsku vážně poranil páteř. „Aniž bych jí chtěl mazat med kolem pusy, tak tím, jak se chová, ze mě skutečně dělá lepšího člověka. Díky ní jsem si uvědomil spoustu chyb a začal jsem se snažit chovat mnohem lépe jak ke svému okolí, tak i sám k sobě – začal jsem se třeba víc smát a dívat se na věci optimističtěji než dřív,“ prohlásil Langmajer.

Dospěl... „
Ale to vůbec není moje zásluha, to je čistě věkem – Jirka prostě konečně dospěl. Kdybychom se potkali před deseti lety, tak to takhle nedopadne,“ zhodnotila to Gondíková. „Akorát jedna věc mě nenechává úplně chladným, což Adéla dobře ví – že jsem opustil svou ženu. Ale nešlo to jinak,“ doplnil herec, který se dokonce vedle Adély naučil cvičit hormonální jógu. „Za to, jaký dneska jsem, vděčím skutečně především Adéle,“ vyznal se Langmajer před časem. A svou přeměnu v sobotu dovršil svatbou se ženou, která jej dokázala tak nějak zklidnit. A kvůli níž se před lety rozvedl...

Odmítala s ním hrát
Dlouho nechtěla se svým partnerem vystupovat na jevišti. „To nebyl ostych, že bych se před ním styděla, protože on je pro mě kolega jako každý jiný, ale nechtělo se mně do toho nějak vztahově. Říkala jsem si, co když se pohádáme, budu se tady na něj muset dívat, to nesnesu, to nepůjde. Taky jsem to brala tak, že máme každý svůj píseček a je lepší sejít se pak doma. Jenže my se doma skoro nevidíme, protože těch svých písečků máme hodně. Takže večery, kdy spolu hrajeme, jsou nakonec ty hlavní, kdy jsme spolu,“ pronesla Adéla.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.