Iva Janžurová (79): 80. narozeniny neoslavím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iva Janžurová (79): 80. narozeniny neoslavím...

Iva Janžurová
Iva Janžurová (CNC_Daniel Černovský)

Její parťačka nejen ze Světáků Jiřina Bohdalová (89) odpískala kvůli koronaviru oslavu devadesátin příští rok v O2 areně, avšak kývla na narozeninovou show v GoJa Music Hall. To Iva Janžurová (79), kterou čekají v květnu osmdesátiny, rovnou vše odmítá.

Jen žádné davové gratulace a jásot. O to jedna z našich nejlepších komiček vůbec nestojí. „Jako chce někdo neveřejný pohřeb, chci já neveřejné kulatiny,“ prozradila deníku Aha! herečka.

Iva Janžurová: Kolegyním vždycky nadržuju!
Video se připravuje ...

A nějaké natáčení? „Dcera Theodora se v tom smyslu vyjádřila, ale radost z toho nemám. Má jiné představy o filmu, který má být o mně, než já,“ vysvětlila Ivuška. Její ratolest si prý libuje v záběrech, které její matka nemíní v žádném případě pustit do světa. Očekává proto v rodině boj o každou filmovou sekvenci. „Mně ty narozeniny opravdu radost nedělají. Jsem spokojená, když se dobře povede práce,“ usmála se Janžurka. V létě na chalupě doladila svou hru Veletoč, kterou má na repertoáru divadlo Kalich. Komedii to dodalo švih a diváci se válejí smíchy. Herečka už zpracovává další námět, neumí zahálet. Své – jak říká čtvrté dvacetiny chce oslavit v plném letu. Halu si ale na oslavu najímat nebude.

Zlobí ji vysoký tlak
Tento týden se Iva Janžurová musela omluvit z tiskovky na Kavčích horách. „Měla jsem zvýšenou hladinu tlaku. Naměřila jsem si vysoké hodnoty, tak jsem to musela odvolat,“ svěřila se herečka, která před čtyřmi roky prodělala operaci srdce.

Janžurová si Lva neodnesla: Místo sebe litovala dceru!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.