Rok od smrti legendy! Osudové spojení s Bohdalovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Rok od smrti legendy! Osudové spojení s Bohdalovou

Jiřina Bohdalová a Karel Gott
Jiřina Bohdalová a Karel Gott (Profimedia.cz)

Blíží se první výročí dne, na který většina z nás nikdy nezapomene. Bude to rok, kdy zemřel Karel Gott (†80). Jeho smrt zasáhla nejen rodinu a fanoušky, ale také jeho přátele. Na slavíka zavzpomínala například Jiřina Bohdalová (89).

Dvanáct měsíců uplynulo od chvíle, kdy nás všechny zasáhla smrt Karla Gotta. Jeho odchod těžce nesli nejen fanoušci v Česku, ale také  v zahraničí, a to například v Německu, Slovensku nebo Polsku. Úmrtí Zlatého slavíka se samozřejmě hluboce dotklo i jeho kolegů z branže. Takhle na něj zavzpomínala jeho dlouhodobá kolegyně a kamarádka Bohdalová.

„Poprvé jsme se poznali při natáčení filmu Komedie s klikou. Tehdy jsem tam hrála hlavní roli a Karel byl o osm let mladší, tehdy mi tam jen zpíval. To bylo naše první setkání, v té době se mi nelíbil, ale potom nabral na váze a to bylo ono,“ prozradila pro eXtra.cz Bohdalová.

Nejdojemnější řeč Jiřiny Bohdalové: Takhle se rozloučila s Gottem

Video se připravuje ...

„Myslím, že Karel se jednak strašně rád smál a měl rád pohodu, kterou ale také rozdával. A já ráda vyprávím a on rád poslouchal. A to bylo to, co nás spojovalo. Byl velmi poctivý, pracovitý, skromný a vzdělaný člověk. On byl tak vychovaný,“ vzpomínala herečka, která na jeho vlastní přání přednesla smuteční řeč během zádušní mše, jež se uskutečnila loni v říjnu.

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.