Bohdalka na Instagramu! Herečka svou první fotografií dobývá internet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bohdalka na Instagramu! Herečka svou první fotografií dobývá internet!

Jiřina Bohdalová má Instagram.
Jiřina Bohdalová má Instagram. (Foto herminapress.cz, ara)

Jiřina Bohdalová (89) má na prahu devadesátky profil na sociální síti Instagram. Účet jí založil Jakub Prachař (36), který společně s Michaelem Hudákem (51) a Liborem Boučkem (39) herečce koupili k narozeninám její první dotykový telefon.

Dlouhá léta měla tlačítkový telefon a stačil jí, jediné co jí chybělo, byla možnost internetu. Kolegové tak vyslyšeli její stížnost a koupili jí telefon za desetitisíce korun. „Ježíšmarjá,“ vyjekla radostí herečka.  A každému z pánů dala pusu. Nyní může Bohdalová brouzdat na interetu podle své libosti. Kamarádi do něj hned dokonce nainstalovali aplikaci sociální sítě Instagram a rovnou jí na ní založili profil.

Potlesk ve stoje pro Bohdalovou s Kňažkem:

Video se připravuje ...

„Už jsme vám tam vytvořili profil na instagramu, takže od teď se stáváte instagramerkou,“ řekl dle Blesku Jakub Prachař.  Herečka jako první zveřejnila snímek, na kterém je právě s kolegy z poroty nové televizní show Zlatá maska. Zda se z Bohdalové stane influencerka, ukáže až čas.

Nejdojemnější řeč Jiřiny Bohdalové: Takhle se rozloučila s Gottem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.