Zkažené léto Ivy Janžurové: MŮŽE ZA TO PAULOVÁ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zkažené léto Ivy Janžurové: MŮŽE ZA TO PAULOVÁ

Moře si letos sice neužijí, ale nudit se nebudou.
Moře si letos sice neužijí, ale nudit se nebudou. (David Malík, Divadlo Kalich)

Sbohem, zůstávám! Tak se jmenuje komedie, v níž září Iva Janžurová (79) a Jana Paulová (65) na letní scéně Kalichu pod žižkovskou věží. Název se jim nyní přenesl i do života. Obě herečky a kamarádky měly letět na společnou dovolenou do Řecka. Nakonec z toho ale sešlo. A může za to Paulová!

„S Janičkou jsme byly odhodlané jet na Korfu, ona tam jezdí pravidelně a já už také trochu. Ale ona sama ten pobyt zrušila a obě jsme zůstaly v Česku,“ prozradila Janžurová v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Nestárnoucí Jana Paulová prozradila, co by jí zabilo!

Video se připravuje ...

 

Strach z nemoci
Důvod? „Dostaly jsme obrovský strach z toho, co nás tam čeká. Že se někde v letadle nebo na ostrově nakazíme a bude malér. Mám z té nemoci strach,“ dodala herečka, která tak dovolenou tráví na své chalupě.

Otevřená země
Řecko je přitom pro turisty otevřené, přilétající musí nicméně nejpozději 48 hodin před vstupem do země vyplnit v angličtině nebo němčině elektronický formulář. Ten zjišťuje informace o turistovi, jeho plánovaném pobytu v Řecku a kontaktní osobě případě onemocnění.

Návrat do divadla
Janžurová se po pěti měsících vrátí na divadelní scénu 1. a 3. srpna, kdy pod Žižkovskou věží odehraje představení Veletoč. Sbohem, zůstávám! je na programu až 22. srpna.

 Jana Paulová (65) už stihla předsmrtný úklid! Proč se do něj pustila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.