Zraněná Iva Janžurová: Hrozivý pád po hlavě! Z toho mrazí ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zraněná Iva Janžurová: Hrozivý pád po hlavě! Z toho mrazí ...

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Marek Pátek)

Nepříjemné zranění zkomplikovalo život Ivě Janžurové (79). Herečka si na chalupě, kde trávila volný čas kvůli pandemii koronaviru, přivodila drsný pád a musela vyhledat lékaře.

„Spadla jsem po hlavě, natloukla jsem si čelo a pod okem. Měla jsem velké monokly, ještě to je pod brýlemi vidět,“ popsala Janžurová webu Super.cz ošklivý pád. „Kamarádka, která mě do toho lesa pořád honila, se cítila trochu provinile. Při pádu jsem si ale držela brýle, a to mě zachránilo, protože bych si jinak zlámala ruce, kdybych si je dala pod sebe. Naštěstí kosti zatím drží,“ prozradila Super.cz herečka.

Iva Janžurová: Kolegyním vždycky nadržuju!

Video se připravuje ...

 

Ačkoliv herečka příští rok oslaví osmdesátku, jakmile to bylo možné, vrhla se zpátky do práce. V kondici ji udržuje celoživotní profese herečky. “Odehráli jsme už dvě představení Audience u královny, Kytice, Sbohem, zůstávám! a Veletoč, to je moje hra. Takže já už mám plno práce za sebou. Optimisticky mě to naladilo. Bála jsem se, že všechny texty přes léto zapomenu,“ prozradila Janžurová.

Kromě herectví se Janžurová věnuje i psaní. „Pracovala jsem na doplnění knihy Včera, dnes a zítra, která má příští rok vyjít. Pak jsem psala svoji novou hru, která se zatím jmenuje Zlatá prkna, jsem tak v polovině. Vyškemrala jsem si, že bych ráda četla nějakou audioknihu, tak mi kamarádi dali nabídku - Andersonovu pohádku,“ svěřila se Super.cz.

Janžurová si Lva neodnesla: Místo sebe litovala dceru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.