Dagmar Havlová: Každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dagmar Havlová: Každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (M. Hykl, K. Kopáč)

Dělala dobré skutky, ale doplatila na to dalšími zdravotními problémy. Bývalá první dáma Dagmar Havlová (67) si postěžovala na potíže se zády.

„Moje dny jsou teď naplněné bolestí zad,“ přiznala herečka. Toho, že se spontánně v době největší koronakrize v Česku chopila šití roušek, ale nelituje. „Byl to momentální nápad ve chvíli, kdy si mi jeden známý specialista z kliniky se světovým renomé postěžoval, že nemají roušky a budou přijímat pacienty s koronavirem,“ vysvětlila. S domácím šitím už zkušenosti měla. „Občas jsem si ušila něco na sebe, ale i pro dceru. Za socialismu nebyla jiná možnost, jak chodit hezky oblečená,“ dodala v rozhovoru pro magazín Ona Dnes.

Dagmar Havlová čte 17. listopadu 2019 novoroční projev svého muže z roku 1990.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
14. 5. 2020 • 22:53

Tak jste se, pani Dagmar, mela na píár diky siti rousek vybodnout; jiste jste jich sama neusila stovky, a jiste ta zada nemate pochroumana jen z okateho sezeni u sici masiny. Je desne, ze vas tupy tym vymysli tyhle piar kraviny, poslete je do haje s vemte si k sobe konecne normalni a myslici lidi, kteri vam vrati pozici vstricne, mile, uznale damy, ktera nema zapotrebi upozornovat na sebe stylem pokleslych bavicu CSSR ery.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.