Havlová se prozradila sama: CO SE STALO? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Havlová se prozradila sama: CO SE STALO?

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Foto Aha! - S. Krupar, M. Pátek, archiv Cinemart)

Už to bude měsíc, co Dagmar Havlová (67) zkolabovala na párty po předávání Českých lvů. Od té doby si léčí poraněnou ruku, jak zjistil magazín Aha! TV. Prozradila se ale i sama bývalá první dáma.

Herečka má poraněnou levou ruku, jak ukazují snímky, které zveřejnila na sociálních sítích. Prozradil ji fáč, kterým šrámy kryje. Na přímý dotaz ale bývalá první dáma do uzávěrky tohoto vydání nereagovala.

„Když se jí na tom večírku zamotala hlava, spadla právě na levou ruku,“ řekl nám zdroj z hereččina okolí. I přesto se však bývalá první dáma zapojila do pomoci, šije roušky, které předávala zdravotnických zařízení.

„Ztratila jsem vědomí. Poprvé v životě. Jako malá smrt. Vydýchaný vzduch,“ objasnila Havlová už dříve, co přesně se jí na Českých lvech stalo. Herečka zkolabovala ve VIP salonku Rudolfina, kde bylo velmi zakouřeno. Na místě jí pomáhali přátelé, ale i doktoři. „Děkuji neznámým lékařům za první pomoc a mým kamarádům. Padala jsem prý elegantně. Tož tak,“ prohlásila tehdy.

Dagmar Havlová čte 17. listopadu 2019 novoroční projev svého muže z roku 1990.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
luppe
4. 4. 2020 • 12:53

Někdo má virózu. Někdo je prostě vylitej jak necky 😀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.