Dagmar Havlová: Šokující změna vzhledu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dagmar Havlová: Šokující změna vzhledu!

Dagmar Havlová nepotřebuje žádné vylepšovácí aplikace.
Dagmar Havlová nepotřebuje žádné vylepšovácí aplikace. (Foto VIZE 97 a ara)

Dagmar Havlová (67)  se na sociální síti Instagram pochlubila svou vylepšenou fotografií. Bývalá první dáma vyzkoušela aplikaci FaceApp a nestačila se divit. Fanoušci místo pochval vyzdvihli její přirozenou krásu.

„To jsou vymoženosti!!! A ještě mi dali modré oči," napsala Havlová na Instagramu První dáma, která stejně jako jiné celebrity, vyzkoušela aplikaci na vylepšení vzhledu, nevěřila svým očím.

Zatímco však jiné známé krásky aplikaci využívají ve velkém, u Havlové se jednalo spíše o zvědavost. Fanoušci první dámy více než upravený snímek oceňují její přirozenost. „Ty jsi nádherná bez všech vymožeností,“ napsala fanynka. „Vy jste krásná i bez aplikací,“ přidala se další.

„Z Vaší osobnosti vyzařuje vnitřní i vnější krása. Na to ještě žádnou appku nikdo nevymyslel. To je jedinečná deviza, kterou jen tak někdo nemá. A navíc, vy zrajete jako víno! Jste nádherná, inspirativní žena!“ napsala další obdivovatelka.

Dagmar Havlová na premiéře Tarantina: Usměvavá, vyžehlená a v doprovodu kamarádky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.