Herecký kolega nevybíravě o Havlové: Bylo to příšerný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herecký kolega nevybíravě o Havlové: Bylo to příšerný!

Dagmar Havlová na Českých lvech
Dagmar Havlová na Českých lvech (Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan)

Andrej Polák (40) si spolu s bývalou první dámou zahrál jednu z hlavních rolí v novém filmu Vlastníci. Natáčení s Dagmar Havlovou (67) popsal velmi expresivními výrazy.

„Bylo to příšerný, chválabohu. Dáša měla někdy reakce, že jsem opravdu nevěděl, co je to za člověka, jak ta osoba může být tak strašně hloupá a neempatická. Musím říct, že Dáša ten charakter vystihla a občas si připravila 'vychytávky', kdy jsme se na sebe jen nechápavě koukali, herecky to fantasticky naplánovala. Na všechno se mi pak reagovalo skvěle a lehce, navíc jsem se u toho skvěle bavil, i když jsem byl vlastně permanentně vytočenej," popsal pro týdeník Sedmička. Naštěstí z jeho řeči po chvíli vyplynulo, že jde jen o roli, které se vdova po Václavu Havlovi naopak skvěle zhostila. A že to není skutečně Dagmar Havlová, koho označil za nepříliš inteligentní bytost. Ufff…

Kdo kvůli koronaviru změnil práci? Byla to i Dagmar Havlová: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.