Dagmar Havlová o kolapsu: NEŘÍZENÝ PÁD V BEZVĚDOMÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dagmar Havlová o kolapsu: NEŘÍZENÝ PÁD V BEZVĚDOMÍ!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Foto Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský, Divadlo na Vinohradech, ara)

Své příznivce pořádně vyděsila, když záhy po předávání Českých lvů kvůli pádu skončila na podlaze! Nyní Dagmar Havlová (66) o děsivém zážitku promluvila. Co kolaps způsobilo?

Na svůj Instagram nahrála svoji vysmátou fotografii z příchodu do Rudolfina. Následný text už ale moc veselý nebyl. „Ztratila jsem vědomí. Poprvé v životě. Jako malá smrt. Vydýchaný vzduch,“ objasnila bývalá první dáma, co se přesně stalo.

Zásah doktorů
Havlová zkolabovala ve VIP salonku Rudolfina, kde bylo velmi zakouřeno. Na místě jí pomáhali přátelé, ale i doktoři. „Děkuji neznámým lékařům za první pomoc a mým kamarádům. Padala jsem prý elegantně. Tož tak,“ doplnila na svém Instagramu.

Vyšetřili ji?
Poté, co se paní Dagmar zmátořila, jí kamarádi odvedli vedlejším vchodem do auta. Podle informací Aha! bývalá první dáma neměla putovat ihned domů, ale na vyšetření do nemocnice. Do uzávěrky tohoto vydání ale na náš dotaz neodpověděla.

Dagmar Havlová se vrátila k dabingu! Prozradila, jaký na to má fígl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
11. 3. 2020 • 07:04

Tady bude zase odborníků na to,co se přihodilo paní Dagmar. Vždy mě pobaví, jak dotyční všechno ví, jako by tam byli. Vydýchaný vzduch způsobí, že člověk omdlí, stává se to často. Stane se to i dětem. Ve třídě už jsem párkrát zažila, také takovou situaci, kdy byl na vině vydýchaný vzduch.

mbmb
11. 3. 2020 • 06:44

Drží dietu aby vypadala dobře a tak z hladu omdlela stejně jako blbka Krainová se co chvíli sesype.Dáša nepije alkohol ,stačil Oder od Vaška denně promile

vemenozmojistary
11. 3. 2020 • 05:05

🤣🤣🤣 Vožralá byla. Pizda 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.