A je to venku! Machálková závidí Bílé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

A je to venku! Machálková závidí Bílé

Leona Machálková
Leona Machálková (Marek Pátek)

Kvůli nedostatku roušek, které mají chránit před šířením koronaviru, se známé tváře rozhodly přiložit ruku k dílů. Do šití se po Dagmar Havlové (67) a Lucii Bílé (53) pustila i Leona Machálková (52). 

Celebrity se na sociální síti více než kdy jindy dělí s fanoušky o to, jak tráví svůj volný čas během nařízené karantény. Zatímco někteří využili nedobrovolné prázdniny k odpočinku, Machálková po vzoru dalších známých tváří šije roušky.

"Šiju roušky pro rodinu a kamarády, ale věřte mi, moc mi to nejde... Trošku lituju, že jsem vystudovala filozofickou fakultu, místo abych se vyučila švadlenou," svěřila se dle Super.cz zpěvačka, která tak svým komentářem zavzpomínala na kolegyni Lucii Bílou.

Ačkoliv se dle svých slov se šicím strojem pere, neztrácí pozitivní náladu. "Ale co, hlavní je ochrana, čert vem design. Ráda se vám v nějaké ukážu. Myslím si, že v tomto případě módní policie nehrozí. Vaření mě baví víc. Jaro jsme přivítali s chřestem. Co vy? Moc vás objímám, dávejte na sebe pozor a buďme v kontaktu," dodala Machálková.

Bludy Leony Machálkové: Děs v očích při pohledu na syna Artura.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.