Lucie Bílá kontra Pavlína Baburková: Syna sokyně vzala na milost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá všechny zaskočila! Co má se synem úhlavní sokyně?

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Profimedia.cz)

Lucie Bílá ukázala, že je nad věcí a minulost hodila za hlavu. Do rodinného byznysu totiž dle informací zapojila nevlastního bratra syna Filipa, kterého porodila její úhlavní sokyně v lásce.

Křivda je navždy pryč. To prokázala zpěvačka Lucie Bílá, která zaměstnala syna Pavlíny Babůrkové, Miss Československo 1992. Ta jí před lety svedla partnera Petra Kratochvíla, se kterým má syna Filipa (25). Babůrková Kratochvílovi porodila čtyři potomky, díky kterým Filip nevyrůstal sám, ačkoliv většinu času samozřejmě trávil se slavnou maminkou. Nutno dodat, že Kratochvíl měl z předchozího vztahu ještě dceru Barboru a vyženil syna Babůrkové Jana. Dohromady tak v jejich domácnosti žilo sedm dětí. Zda Bílá zapřáhne i zbytek jeho smečky – syna Petra a dcery Julii a Ilonu, uvidíme časem.

Ústřední písnička filmu Můj příběh: Lucie Bílá ji nazpívala zadarmo!

Video se připravuje ...

Známá zpěvačka zaměstnala jak Filipa, tak Pavla (19) v Divadle Lucie Bílé, které vlastní právě s bývalou láskou Petrem Kratochvílem. Toto divadlo podle Blesku otevřela dvojice po náročné rekonstrukci s pozměněným repertoárem. „Měl bych tady dělat i umění, ale zároveň budu u dveří a kdekoliv, kde bude potřeba… Když tady byla představení pro turisty, uváděl jsem diváky a k tomu moderoval,“ pověděl podle Blesku pro ženy Filip. „Já na mluvení před lidmi tak dobrý nejsem, mám ostych. Mě zajímá spíš technická stránka divadla. Ale taky jsem připravený dělat, co bude třeba… Jsme tu hlavně, abychom pomohli rodinnému byznysu,“ dodal Pavel. Petr Kratochvíl je tak určitě rád, že kromě Filipa pomáhá i syn Pavel.

Sedmdesátnice Molavcová i přes riziko pomáhá. A partner Bílé měl nehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 9. 2020 • 23:57

Do rodinného byznysu n e z a p o j i l a Lucie Bílá nevlastního syna/y , nýbrž zapojil ho/je Kratochvíl, protože divadlo má v majetku on a i Lucie Bílá.Těžko by mu zakazovala zaměstnat syny, které patrně Kratochvíl nemůže upíchnout jinam.
Bílé mi bylo docela líto. Na rozdíl od Babůrkové na sobě profesně makala , měla dítě a Kratochvíl odskočil k modelíně.
Babůrková od mala snila a snila o molu (bože to je profese ?) a v 19 letech byla Miss, ale za 2 roky začala rodit Kratochvílovi a ani ta modelína se z ní nestala. Kratochvíl - možná vynikající producent, ale pro mě jednoduchá osoba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.