Samkové nejhorší chvíle: Srdcervoucí rozloučení s maminkou (†61) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Samkové nejhorší chvíle: Srdcervoucí rozloučení s maminkou (†61)

Eva Samková
Eva Samková (Michal Beránek / Sport)

Eva Samková (27) to v posledních dnech nemá lehké. Zemřela jí totiž milovaná maminka Ludmila (†61). Slavná snowboardistka je tak bohužel už bez rodičů, protože před lety zemřel na rakovinu i její tatínek Roman, který byl jejím největším parťákem. Kde se uskuteční poslední rozloučení?

Honosnou barokní budovu ve Vrchlabí prý vždy obdivovala a možná si myslela, že se v ní jednou vdá. Místo radostné veselky však tato stavba bude místem posledního rozloučení s maminkou úspěšné snowboardistky. Evě Samková zemřela maminka 6. 6. 2020 na rakovinu. Na tuto zákeřnou chorobu zemřel před lety i její tatínek Roman, který byl pro Evu spíše jako starší bratr.

Eva Samková zve na vyhlášení ankety Sportovec roku

Video se připravuje ...

„Eva je po mně. Ze všeho má srandu a ničeho se nebojí. Je to kámoška,“ říkal kdysi podle isport.blesk.cz otec slavné sportovkyně. Zatímco on byl jako jejím nejlepším kamarádem, maminka prý byla tím přísným rodičem, který se staral o to, aby Eva úplně nezvlčela. „Jestli po ní někdo něco chtěl, když byla malá, tak jsem to byla já. Tatínek byl vždycky ten hodný,“ vyprávěla kdysi paní Ludmila.

Nebe nad Prahou: Eva Samková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
14. 6. 2020 • 06:14

Lesba si myslela, že se tam vdá 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.