Smutná zpráva pro fanoušky Zagorové a Margity: Bylo by lepší, kdyby.... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná zpráva pro fanoušky Zagorové a Margity: Bylo by lepší, kdyby....

Hana Zagorová a Štefan Margita
Hana Zagorová a Štefan Margita (David Kundrát, archiv Blesku)

Hana Zagorová (73) a Štefan Margita (63) s karanténou přišli dočasně o práci. Současnou situaci neberou na lehkou váhu a v ohrožení je také jejich dlouhoočekávané společné turné.

Oba měli program na letošní jaro hodně natřískaný, epidemie koronaviru jim však jejich plány překazila. „Když to řeknu jednou větou: oba dva jsme ze dne na den přišli o práci. O práci, kterou zbožňujeme, a tím pádem jsme se stali trochu paralyzovanými," řekla Zagarová v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

Zagorová a Margita tak museli zrušit hned několik vystoupení v zahraničí a změna zasáhne i jejich plánované turné „Konečně společně“ , které mělo startovat na podzim. "Bylo by lepší to přeložit, protože v létě už bychom měli zkoušet, ale nejsem si jistá, jestli ta situace bude taková, abychom se do toho mohli pustit s takovou vervou, aby všechno klapalo a fungovalo na sto procent. A dělat něco polovičatě, to ani jeden nechceme," svěřila se zpěvačka.

Manželé poctivě dodržují karanténu a nevycházejí ven. Zpěvačka nechce nic podcenit a tak zrušila i veškeré návštěvy u doktora. „Nejsem zdravý člověk a je mi tolik, kolik mi je. Takže je i v mém zájmu, abych na to dávala pozor. Samozřejmě jsem musela vyloučit všechny prohlídky a kontroly, ale věřím, že všechno dobře dopadne," svěřila se pro Seznam Zprávy Zagorová s dovětkem, že i přes veškerá omezení se snaží s manželem hýbat.

„A protože bychom se měli pohybovat v zájmu našeho zdraví, tak chodíme po bytě a měříme kroky. Já strašně Štefana zlobím, když mu připomínám: A už jsi dneska chodil? Počítáme to, abychom nachodili aspoň tři kilometry. Po bytě. To není zas taková legrace. Ale zaplaťpánbůh, že to děláme." prozradila Zagarová.

Oba nyní doufají, že brzy bude lépe a velké díky posílají všem, kteří jsou v první linii. „Strašně moc si jich vážíme a těšíme se, až jim budeme moci zazpívat to, co mají rádi!" řekla zpěvačka pro Seznam Zprávy.

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.