Petra Janů už to nedávala... Zásadní ŽIVOTNÍ ZVRAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Petra Janů už to nedávala... Zásadní ŽIVOTNÍ ZVRAT!

Zpěvačka Petra Janů
Zpěvačka Petra Janů (Marek Pátek)

Cítila se sama a nenaplněná, a proto se rozhodla pro radikální životní změnu. Zpěvačka Petra Janů šokovala fanoušky, pochlapila se a začíná od začátku! Co se děje?

Tak to je nečekané. Zpěvačka Petra Janů (67) učinila důležité rozhodnutí a vrátila se k rockovým kořenům. Své kapele tak s těžkým srdcem zamávala na rozloučenou a rozjíždí novou životní etapu. „Život se odehrává v kruzích a já se holt obloukem zase vrátila na začátek… Musím ale přiznat, že mě to stálo docela dost sil a přemlouvání, abych se pochlapila a šla do toho. Zpětně jsem však za své rozhodnutí ráda. Podle hesla: Je-li žák připraven, učitel se dostaví, jsem se jednou ráno vzbudila, měla jsem zrovna jet odpoledne opět koncert se skupinou Golem, a položila jsem si otázku: „Koncert bude fajn, lidi budou senzační, to ano, ale chci to takhle už napořád?“ Najednou jsem si začala připadat sama…

Jaroslav Uhlíř prodělal infarkt! A Petra Janů v slzách kvůli smrti kamaráda

Video se připravuje ...

S Golemem jsem jezdila pětatřicet let, bezesporu je to dobrá kapela, jenže oni i po těch letech hráli všechny moje písničky z not. Chápete?! Kdyby si noty zapomněli doma, koncert by zřejmě neodehráli… V posledních měsících naší spolupráce, než jsem udělala ten rázný krok, jsem si proto na jevišti připadala skoro sama. A přesně v té době mi zavolali kluci z kapely Amsterdam, že se po letech dali dohromady, a když přemýšleli, koho by oslovili na spolupráci, vyšla jsem jim z toho já. Brala jsem to jako pokyn shůry. Po první zkoušce mi bylo jasné, že naše spojení bude správné,“ pověděla pro denik.cz Janů.

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
12. 8. 2020 • 19:23

Stále si myslím, že skončit se má včas - koncerty např. Drobného, Neckáře, Rezka.... v kulturních domech postavených za socialismu vesměs zaplněných lidmi z domovů důchodců jim přece nemůže přinášet radost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.