Zpěvačky Vondráčková vs. Farna: Souboj na hereckém poli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačky Vondráčková vs. Farna: Souboj na hereckém poli!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Obě zpěvačky a také zasloužilé matky spolu už pár let soupeří nejen ve Zlatém slavíkovi. Zítra se ale Ewa Farna (26) s Lucií Vondráčkovou (40) utkají na televizních obrazovkách jako herečky. Která bude mít větší sledovanost?

Farna hraje ve filmu Uzly a pomeranče, jenž v hlavním vysílacím čase v neděli premiérově uvádí Česká televize jako romantické drama. Vondráčková se zase objeví ve snímku Léto s gentlemanem, který týž den hlavním vysílacím čase odvysílá premiérově televize Prima jako romantickou komedii.

Pro Ewu jde o herecký debut, takže Lucie je ve výhodě, neboť má za sebou už nesčetně rolí. Uzly a pomeranče režíroval Ivan Pokorný (67), který je podepsán hlavně pod krimiseriály Expozitura, Atentát či právě reprízovanými Vraždami v kruhu. Za režisérskou taktovkou Léta s gentlemanem stál zase Jiří Adamec (72), tvůrce takových seriálů, jako je Sanitka a Pojišťovna štěstí. Tohle všechno by mělo mluvit pro Lucii. Navíc Vondráčková hraje po boku hvězdného Jaromíra Hanzlíka (72) a populární Aleny Antalové (47). Farna po boku Leoše Nohy (52) a Stanislava Majera (41). To mluví také pro Vondráčkovou.

Na druhou stranu Léto s gentlemanem je Adamcův režisérský debut. V tomto směru je zase výhodě Farna, neboť zkušený Pokorný má na svém kontě už řadu filmů. Tohle všechno jsou ale jen vedlejší faktory, i když vůbec ne bezvýznamné. Důležité je, jak se zpěvačky zhostily svých rolí. A neměly to jednoduché. Ewa film točila jako novopečená manželka a maminka, Lucie se v době natáčení zase rozváděla s hokejistou Tomášem Plekancem (37).


Hodnocení na ČSFD
UZLY A POMERANČE 44 %
LÉTO S GENTLEMANEM 29 %

Drsná role  Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gusticka
18. 6. 2020 • 02:18

chytrolinci, Leto s kovbojem je propadak p. Hanzlika

picoda
30. 5. 2020 • 09:25

AliAlice
30. 5. 2020 • 08:50

Kdo chce ze svého filmu udělat propadák,tak do něho obsadí Vondráčkovou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.