Utajené galeje Ewy Farne: Máš debilní… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajené galeje Ewy Farne: Máš debilní…

Ewa Farna
Ewa Farna  (youtube Evropy 2)

Sláva zpěvačky, která se postavila za mikrofon už v dětském věku, měla raketový start. Deset let se o Ewu Farnou (26) staral „lovec talentů“ Lešek Wronka. Když se v roce 2016 profesně rozešli, tvrdila dnes už respektovaná hvězda, že to bylo v dobrém. Jenže skutečnost možná bylo docela jiná.

Až nedávno, během posledním ročníku TEDxPragueWomen, z Ewy Farne při jejím proslovu „vypadlo“, jak ji její bývalý manažer necitlivě ukrajoval sebevědomí. Tenkrát ještě dospívající slečnu prý nutil k tomu, aby si nechala udělat plastiku nosu. „Bylo mi patnáct let, byla jsem se svým producentem na koncertě, ten se na mě podíval a řekl: Všechno dobrý, ale ten tvůj nos musíme operovat. Ten máš po tátovi a nehodí se nám. Já jsem se smála a jsem za to ráda. Ten smích byl důsledkem mého sebevědomí. Neřekla jsem si, že bych měla jít na operaci, když chci být úspěšná, nebo že mě lidi nebudou poslouchat, když budu mít takhle debilní nos. Naštěstí jsem se rozhodla si ho nechat a navíc jsem ušetřila,“ zavzpomínala Farna podle webu Expres.cz na tiskové konferenci. Ačkoliv Wronku přímo nejmenovala, nebylo tak složité uhádnout, o koho se jednalo.

Ostřílený producent se ale redakci Expres.cz ke kauze odmítl vyjádřit. Na dotaz zareagoval následovně: „Dobrý den, omlouvám se, ale nemám čas na blbosti,“ okomentoval stroze citaci zpěvačky.

Na video o ukončení spolupráce Leška Wronky a Ewy Farne se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.