Farna se nejspíš prokecla: Rodit má už ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Farna se nejspíš prokecla: Rodit má už ...

Ewa Farna oznámila radostnou novinku.
Ewa Farna oznámila radostnou novinku. (Foto profimedia.cz, ara)

Zpěvačka Ewa Farna (25) si na včerejší večer připravila pro své fanoušky velmi nečekané překvapení, když prostřednictvím hudebního klipu, kde vystupuje i se svým manželem, oznámili světu, že brzy budou tři.

Otázkou ale zůstává, v kolikátém měsíci vlastně zpěvačka už je. Podle webu extra.cz je prý možné, že by se mohlo jednat i o sedmý měsíc. V takovém případě by přivedla první miminko na svět už v dubnu. Což je nakonec i pravděpodobné, protože něco podobného Ewa Farna naznačila i v rozhovoru pro magazín ČD pro vás.

Když totiž padla otázka, jestli s únorem také jako většina ostatních vzdává novoroční předsevzetí, odpověděla: „Já si žádná předsevzetí na nový rok nedávám už dobrých sedm let, protože si tím člověk na sebe šije akorát bič a většinou se stejně neudrží a končí to takto. Když něco chci doopravdy udělat, udělám to hned. Třeba duben taky není špatný měsíc pro nové výzvy!“ prozradila. Naťukla tak nenápadně, že právě to je „ten“ termín, kdy se bude muset postavit té nejzásadnější výzvě i ona sama?

 Už před dvěma lety Ewa Farna odpovídala na otázky o jejím možném těhotenství: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hejpockej
27. 2. 2019 • 20:05

koho to zajima

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.