Nová etapa života! Vondráčková otevřeně o bydlení za miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Nová etapa života! Vondráčková otevřeně o bydlení za miliony

Není to tak dlouho, co se Lucie Vondráčková (40) se syny přestěhovala do domu na rozhraní Libuše a Kamýku. Nové bydlení si zpěvačka velmi pochvaluje a prozradila, co jí k její úplné spokojenosti chybí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mejlika
03. 08. 2020 06:00

bello, děkuji ti za tvoje rady, ale opravdu zvířátko nepotřebuji. Jednak nebydlím u lesa a kdyby ano, tak zvířátek je tam opravdu dost. ... ale o tom ty asi nemáš ponětí. Procházky lesem ti nic neříkají, chápu, měla by si málo času lítat v bulváru po diskuzích, ale hlavně vždy se nacpat do každého bytu těch lidí, které tady pak hnusně pomlouváš Bydlím tam, kde jsem tě kolikát zahlédla, když jste byli na hlídané procházce. No, netušila jsem, že už jsi doma, protože ten mozek v pořádku není ... asi to už vzdali, viď, Jo holka, když je mozek hodně porouchaný, tak i doktoři jsou na to krátcí. Tak pa a honem honem upaluj, ať nic nezmeškáš ... už se těším, koho si zase vybereš na paškál Pa naše drahá Bellindo

Uivatel_5456041
02. 08. 2020 23:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
02. 08. 2020 22:03

mejlika
Když nevystrčíš paty ze samoty u lesa, pak se nediv, žes nepotkala někoho, jako jsem já .
Jak jsem řekla , kup si "zvířátko", nejlépe dva "bratříčky", vytáhnou tě aspoň k veterináři .
Čus, víc k tomu už neřeknu.

kalenda
02. 08. 2020 09:50

On jí ten kolenovrt nekoupil ohřívadlo?Musí si najít nového sponzora,dokud ještě trochu vypadá dobře.Za chvíli to bude vyzobaná slunečnice a ani si neškrtne.Na mladý hezký kluky nemá dost peněz.

mejlika
02. 08. 2020 06:39

bello ... bavíš mne, takovou blbku jsem za celý svůj život ještě nepotkala Měli by tě vystavovat jako raritu A o můj život se neboj, nepotřebuji otevírat novou etapu svého života, mám ho krásný ... na rozdíl od tebe, která se chodíš akorát vyžívat na diskuze k pomlouvání jiných lidí Chudinečko moje, fakt je mi tě líto ... tak pa

-bello-
02. 08. 2020 00:56

borka30
na tvoje argumentační nesmysly se nedá odpovídat.
Víš co to znamená?
Nevíš?
Nevadí, někdo holt kapacitu nemá

-bello-
02. 08. 2020 00:38

to: mejlika

Víš co ?
Kup si "zvířátko " ,otevři "novou etapu života" a se mnou to vzdej !

mejlika
01. 08. 2020 21:00

Jinak žasnu ... co je na slovu "kocour" špatného, že ho systém vyhvězdičkoval ???

mejlika
01. 08. 2020 20:57

Bello ... ty babo plná jedu, jsi fakt už trapná s tou svojí nenávistí, ber ty prášky na hlavu, co ti předepsali, třeba se ti pak uleví. Jo a je vidět, že nemáš ráda zvířata, protože, tak se o nich zdrobněle vždy mluví! Já sama žádné zvířátko nemám, ale všichni mí přátele se tak vyjadřují. Nemají ko***, ani kočku .. ale kocourka a kočičku, atd ... pouze ti co mají místo psů telata, tak to nezdrobňují ale to ty jedubabo nemůžeš nikdy pochopit. Tak a napiš mi zase nějaké tvé "moudro", už se těším ... ale hlavně nezapomň dále plivat a tu Lucku další jedovaté sliny. . On se tady vždy najde nějaký cvok, který ti věří a hlavně věří bulváru

sid_cz
01. 08. 2020 20:05

ten film co natocila s "babincakovou" asi musel byt supervydelecny, kdyz se po rozvodu s darebakem plekancem takhle rozsoupla, z prodeje svych "megahitovych" cd to tezko bude

borka30
01. 08. 2020 19:51

bello - A ty nemáš nic. Pouze plnou hubu blbých řeči.

adeso
01. 08. 2020 17:48

se divím že se ta holka nestydí... no prostě nestydí, je to jiná bezohledná generace.

AliAlice
01. 08. 2020 13:58

Kdyby nedostala prachy od toho ,,kolenovrta " manžela...jak ho tituluje její fan klub,splašených bab,tak by si mohla koupit jenom tu dřevěnou boudu co tam taky stojí...a teď se jí zachtělo bazénu...no tak začni Lucinko ,,špórovat "...

-bello-
01. 08. 2020 13:00

Lucinka má" dva kocourky, dva bratříčky z útulku .."
Mluví ta blbka s mateřskou školkou, nebo s dospělými ?
Do školy vozí děti tak jako tak, Libuš jako argument výhody sotva bude.
V Kanadě jí v bazénu u domu byla taky zima, anebo ho vůůbec neměla a najednou musí ?
Jen blbci si prsknou k baráčku bazén a zejména ona, která přece lítá na Kubu s průduškama nebude hnít u bazénku 15 metrů , což je pro mě start, 2 tempa a otočka , ale možná je v plavání tak dobrá, jak ve filmu a zvorá zahradu kolem dokola a bude mít aqua park s lagunou s teplou slanou vodou
Tak jen jestli jí stavební obor povolí blbost zastřešení .

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.