Pod kudlu jako Angelina! Blízké české zpěvačky kosí rakovina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Pod kudlu jako Angelina! Blízké české zpěvačky kosí rakovina

Radana Labajová (první zleva).
Radana Labajová (první zleva). (Jiří Hadač)

Devětatřicetiletá ex-členka kapely Holki prochází doslova peklem na zemi. Zákeřná rakovina ničí její nejbližší a tak se rozhodla pro radikální řešení. 

Minulý rok Radaně Labajové zemřela na rakovinu milovaná maminka, pak  onemocněla i její sestra. „V lednu jsme si vyslechli, že náš táta má rakovinu, kterou už není možné léčit a čtrnáct dnů nato mi předali genetickou zprávu, že jsem nositelka vysoce rizikové vlohy BRCA2. Riziko vzniku rakoviny je u mě 80%," šokuje zpěvačka na webu Super.cz.

Radaninu rozhodnutí jít ve stopách Angeliny Jolieové (44), která s podobnou prognózou podstoupila radikální operaci, se proto nelze divit. Jde o vyjmutí vejcovodů, vaječníků a odstranění prsů. První zákrok už má zpěvačka za sebou. „Péči o sebe člověk prostě zvládne, ale s čím se teď srovnávám velmi těžko je, že po mé operaci navždy odešel táta, a kvůli omezením u něj nemohl nikdo z nás být," zoufá si osudem stíhaná Labajová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.