Exhvězda Ulice dala sodu fanouškům: Drsná slova o miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exhvězda Ulice dala sodu fanouškům: Drsná slova o miminku!

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (Foto Aha! – D. Kolářová)

Bývalá hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová (31) překvapila fanoušky tím, co pověděla o těhotenství a miminku. Uživatelům sociální sítě poslala jasný vzkaz, který mnohé možné zaskočil.

„Ptejte se na to, co vás zajímá, kromě miminka. Já nevím, kdy budu mít miminko. Nikdo neví, kdy bude mít miminko, kromě lidí, kteří ho čekají, ti to většinou vědí, kdy ho budou mít. Ale když ho nečekáte, tak logicky nevíte, kdy budete mít miminko. Tak už mi dejte pokoj s miminkem. Až bude, tak Vám to řeknu… Já mám dva pejsky. To jsou takové mé dvě děti. Upřímně nevím. My si samozřejmě s manželem přejeme děti, přejeme si rodinu, ale já nikdy nebyla úplně plánovač. Takže pokud by se to stalo, tak se vlastně nic nestane. Mám na to věk, mám na to partnera, takže všechno v pořádku. Takže uvidíme. Nechci vůbec říkat žádné termíny, to je nesmysl,“ sdělila fanouškům podle extra.cz Pagáčová, dříve Solaříková.

Vlaďka Erbová přiznala problémy s psychikou, Patricie Solaříková s policií!

Video se připravuje ...

Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.