Blanarovičová musela uklidňovat mámu: Jsem naživu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blanarovičová musela uklidňovat mámu: Jsem naživu!

Yveta jako Zdenka v Ulici
Yveta jako Zdenka v Ulici (tv nova)

Umírání v eutanazii zahrála Yvetta Blanarovičová (57) v nekonečném seriálu Ulice natolik přesvědčivě, že dojala i svou 84letou maminku! Herečka ji musela uklidňovat, že je to jen na obrazovce. A že opravdu žije!

Příběh Zdeničky neskončil v Ulici vůbec dobře. Žena trpící alzheimerem ukončila svůj život asistovanou sebevraždou. „Umírat na place není jednoduché. Bylo to hrozně smutné, těžké. Všichni mluvili potichu, věděli, že nás čeká nejemotivnější scéna z celého seriálu,” popsala sama Yvetta.

Klid, jsem tady

Mnohem hůř to ale prožívala máma. „Schválně jsem ji posadila vedle sebe, a byla z toho opravdu hodně špatná. Když začala brečet, tak jsem do ní ťukala a říkala jí: Mami, klid, já jsem tady. Jsem živá a vedle tebe,” prozradila Blanarovičová, jejíž slovenská maminka je navzdory věku stále vitální. Překonala i zdravotní problémy, které ji loni dostaly do nemocnice.

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video se připravuje ...

Už žádná smrt

Yvetta měla původně umřít v seriálu mnohem dřív. Diváci Ulice si ale Zdeničku oblíbili, a tak herečce nakonec prodloužili smlouvu o další rok. „Je mi líto, že už je konec, protože ta práce byla krásná. Moc bych si přála ještě nějakou seriálovou roli... Akorát doufám, že v ní nebudu umírat!“ řekla Blanarovičová s úsměvem. Ulici můžete sledovat každý všední den na Nově od 18.25 hod.

Dojemné loučení

Slzy měla i Yvetta. „Na mou poslední klapku se sjeli všichni dramaturgové a lidé, kteří na seriálu pracují dlouhá léta. Nikdo mi to neřekl, a když jsme dotočili, tak se otevřely dveře, dostala jsem velkou kytku a ozval se potlesk. Celou scénu jsem se musela držet, ale tam už jsem to nevydržela,” přiznala Blanarovičová.

Yvetta Blanarovičová: Naštěstí maminka není takhle nemocná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.