Bebarová šokuje o stopce v ULICI: Detailně o konci Světlany ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bebarová šokuje o stopce v ULICI: Detailně o konci Světlany ...

Herečka a dabérka Tereza Bebarová
Herečka a dabérka Tereza Bebarová (Dana Kolářová)

Byla nejpopulárnější postavou v historii celého nekonečného seriálu TV Nova. Přesto z něj Světlana, kterou ztvárnila herečka Tereza Bebarová (45), nakonec zmizela. Po patnácti letech se tak její představitelce kompletně mění život.

Tereza Bebarová nevnímala, že by ji seriál přinášel nějaké plusy a minusy, i když určité skutečnosti náročné de jejích slov byly. „Člověk si samozřejmě může říct, že to byl velký požírač času, stejně jako každé jiné zaměstnání. Je to časově velmi náročné. Ale vnímám to jako osud. Možná jsem tam byla trochu víc let, než jsem tam měla být. Dnes si říkám, že jsem možná mohla odejít z projektu sama a třeba bych se některým věcem věnovala dřív,“ připustila exkluzivně pro redakci Extra.cz.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...

Konec v seriálu pro ni byl ale nepříjemný, čímž se netají, i když i to je schopná zpětně nahlížet pozitivně. „V současné době žiju přítomností a tohle je minulost, takže jsem s tím srovnaná a vlastně za ten konec děkuju. Beru to jako shůry dání. Jak jsem už zmínila, sama bych asi nebyla schopná to ukončit, takže jsem vlastně moc ráda. V tu chvíli, kdy to člověk nečeká a kdy mi po patnácti letech natáčení ani nikdo neřekl, že je nějaký problém a rovnou se to vyřešilo mým odchodem, to ale bylo nepříjemné.“

Sama totiž neměla nejmenší tušení, že je něco špatně. „Žila jsem v bláhovém pocitu, že je vše fajn, že se podle domluvy, které jsem s vedením měla, mohu částečně stáhnout, abych se mohla víc věnovat rodině. Ale možná by ta lekce pro mě nebyla dostatečná, kdyby konec proběhl nějak snadno. Vnímám to nakonec jako velkou životní, lidskou a profesní zkušenost a velmi za ni děkuju,“ uzavírá své patnáctileté působení v seriálu Bebarová.

Bebarová dva měsíce po porodu na premiéře: Řekla, co je její životní role!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
9. 9. 2020 • 13:14

Bebarko, seriál je ale o tom, že postava příjde a zase odejde. To nefunguje, jak za komančů, že nastoupíš do továrny po škole a z toho samého místa jdeš do důchodu. Pak sis vybrala špatnou profesi. Co můžu doporučit, přestaň fňukat, jinak tě už nikdo neobsadí. Až taková super televizní herečka nejsi.

libormer
9. 9. 2020 • 12:23

Kolikrát ještě budeme muset číst fňukání na téma, že penězovod Ulice vyschl. To je život, asi pro seriál nebyla až tak potřebná, jak si myslela. Ať je vděčná za to, co si tam vydělala ... a vyjadřuje se s vděkem a bez ironie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.