Bývalá hvězda Ulice Tereza Bebarová (45): VÁŽNÉ ZRANĚNÍ V OBLIČEJI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bývalá hvězda Ulice Tereza Bebarová (45): VÁŽNÉ ZRANĚNÍ V OBLIČEJI!

Herečka a dabérka Tereza Bebarová
Herečka a dabérka Tereza Bebarová (Dana Kolářová)

Byla ve špatný čas, na špatném místě. Tereza Bebarová (45) alias Světlana z Ulice má tak nos samou modřinu. U obličeje jí vybouchla tuba vystřelovacích konfet a mohlo do dopadnout mnohem hůř. Chyběl kousek a přišla třeba o oko...

Muselo to hodně bolet, ještě větší to ale byl šok. „Došlo k nešťastné náhodě, kdy jsem schytala ránu do nosu z bezprostřední blízkosti z metr dlouhého konfetového kanonu,” popsala deníku Aha! herečka. „Všem doporučuji přečíst si pečlivě návod a tohle rozhodně nepraktikovat v houfu lidí. Pojistka se pochopitelně povoluje ztuha, takže ovládající musí vyvinout poměrně velkou sílu a pokud ji nemá, lehce se může stát, že při manipulaci namíří do lidí, což se přesně stalo,” vylíčila.

To, co zprvu vypadalo spíš jako legrace, ale bylo dramatické. „Stačilo pár centimetrů a šlo mi to do oka a to by byl průser. Každopádně v první chvíli jsem si myslela, že je to konec jedné herečky,” smála se Bebarová, která po odchodu z Novy natáčí svůj pořad Čas na Te.Be. A zmrzačený nos se jí teď hodí ze všeho nejmíň.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...

Tak jsem si dala do nosu...

Bezprostředně po akci se vypsala z bolesti na sociální síti. „Tak jsem byla na mejdanu a dala si do nosu... Teda, spíš jsem do něj dostala... Jsem Vám chtěla říct, že kdybyste náhodou někdy někde používali petardu na konfety, tak je herečkám /a i jiným lidem/ nevystřelujte zblízka do obličeje. Moc to neocení,“ posteskla si na Instagramu.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
3. 9. 2020 • 18:40

... hnusná byla i před úrazem , takže žádná velká zmněna .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.