Tereza Bebarová: Proč opravdu skončila v Ulici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tereza Bebarová: Proč opravdu skončila v Ulici

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (TV Nova)

Nova může slavit. Nekonečný seriál Ulice v pondělí vpodvečer přilákal k obrazovce o 149 000 lidí víc než Slunečná. Prima vsadila na experiment – uvedla v podobném čase jako běží Ulice polovinu premiérového dílu s tím, že druhou část zhlédnou diváci další den.

Zřejmě se ale příznivci romantických osudů Týny a Janka v podání Evy Burešové (26) a Marka Lambory (25) rozhodli počkat, až televize uvede nový kompletní 36. díl. To se stane už příští týden 25. srpna v tradičním čase 20:15 hodin. Každopádně televizní klání začátkem tohoto týdne skončilo pro Ulici jasným vítězstvím. Na její hrdiny se koukalo 733 000 lidí, Slunečnou sledovalo 584 000, což je o 149 000 méně. Nova tak oplatila Primě drsnou porážku, když letos na jaře dokonce několikrát za sebou pokořila její rodinné stříbro v podobě Ordinace v růžové zahradě 2. Nyní se ukázalo, že Ulice je pro Slunečnou tvrdší oříšek.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...

Proč vlastně skončila Bebarová?

Produkce Novy se vyjádřila k odchodu jedné z hlavních hrdinek Ulice Terezy Bebarové (45). Ta už před delší dobou požádala o omezení její role, aby se mohla maximálně věnovat rodině. Scenáristé jí vyhověli. Jenže to byl pro dějovou linku rodiny neudržitelný stav. „Ráda bych vyvrátila mylnou domněnku, že za odchodem Terezy Bebarové z Ulice je účinkování v jakémkoliv jiném pořadu jiné televizní stanice. Není tomu tak, ostatně, spousta našich herců se účastní i jiných natáčení a v Ulici dál pokračují,“ uvedla kreativní producentka Ulice Silvia Klasová. Světlanu v podání Terezy uvidí fanoušci Ulice nejen zítra, ale ještě i dalších několik měsíců. Sama Bebarová měla jako důvod odchodu zmínit pořad Peče celá země. Nyní je herečka průvodkyní nového pořadu Čas na TE.BE, což jsou zkratky jejího jména. Do rodinného domu si bude zvát zajímavé hosty.

Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.