Vrchol roztomilosti! Bagárová a Konvičková seznámily dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vrchol roztomilosti! Bagárová a Konvičková seznámily dcery

Monika Bagárová a Markéta Konvičková seznámily své dcerky.
Monika Bagárová a Markéta Konvičková seznámily své dcerky. (Instagram)

Když spolu soutěžily v první československé Superstar, bylo jim oběma patnáct let. Po soutěži zůstaly nejlepšími kamarádkami a nyní Markétá Konvičková (26) s Monikou Bagárovou (26) budují přátelství svých malých dcer.

Ačkoli ani jedna ze zpěvaček v soutěži nezvítězila, díky Superstar se staly nerozlučnými kamarádkami, což se poštěstilo málokomu. Od té doby uběhlo již jedenáct let, z teenagerek se staly oblíbené tváře české hudební scény a v téměř stejný čas stihly obě založit rodinu. Společné setkání se svými ratolestmi bohužel oddálila covidová pandemie, nakonec si však ke srazu vybraly příhodné datum.

„Tohle je náš Valentýn, naše holčičky poprvé spolu. Amálka slaví 5 měsíců, Ruminka by ji pořád pusinkovala a mazlila. Měli jsme top halušky a Buchty od Josefa Bagára, venku svítí sluníčko a máme se prostě krásně,“ cituje Bagárovou Blesk. Markéta Konvičková na svůj instagramový profil sdílela stejný snímek s téměř totožným popiskem.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Zdá se, že přátelství dvou zpěvaček bude pokračovat i po další generace. Zatím je jasné, že si obě holčičky padly do oka. Malá Rumia se dokonce Amálky nechtěla chvíli pustit. To vypadá na úspěšný začátek další nerozlučné dvojky.

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.