Konvičková a její návrat do Tváře: Dcerku si vzala s sebou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konvičková a její návrat do Tváře: Dcerku si vzala s sebou...

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou
Markéta Konvičková s dcerou Amálkou  (instagram.com)

Zazářila již v třetí řadě Tvoje tvář má známý hlas, tentokrát se vrátila na výpomoc. Nikoliv však sama! Markéta Konvičková (26) se před zraky diváků pochlubila s dvouměsíční prvorozenou holčičkou Amálkou.

Bývalí soutěžící oblíbeného pořadu se běžně vracejí na pódium, aby pomohli aktuálním hvězdám řady. Albert Černý (31) si do svého výstupu s hitem One Night Only z muzikálu Dreamgirls přizval nejen Jitku Boho (29), ale také Markétu. Ta se stala před dvěma měsíci maminkou, a jelikož si odskočila od mateřských povinností na natáčení, musela dcerka i tatínek s ní. Byl to právě partner René Kuboš, který po vystoupení přinesl malou dcerku v náručí a pochlubil se s ní před kamerami. „Ty seš taková ušatá hvězda,“ rozněžnila se Markéta nad svou holčičkou na scéně.

Postupující do finále 
Jelikož tento díl byl semifinálový, museli se vyhlásit finalisté. Podle počtu celkových bodů nasbíraných za celou dobu soutěže se tak utká Jitka Čvančarová (42), Albert Černý (31), také Erika Stárková (36) a Bára Basiková (57). Zbylé čtyři soutěžící, kteří nepostoupili, však diváci v posledním díle také uvidí. Čekají je totiž hvězdné duety! 

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video se připravuje ...

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.