Slunečná totální jedničkou? Tomicová proti Ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slunečná totální jedničkou? Tomicová proti Ulici!

Herečka jako prodavačka Ála Konvičková.
Herečka jako prodavačka Ála Konvičková.  (Foto TV Prima)

Kdo s koho. Léta zářila v nekonečném seriálu Ulice jako kadeřnice Simona. Teď Pavla Tomicová (58) baví diváky v seriálu Slunečná coby rázná prodavačka Ála Konvičková. Převálcuje venkovská romance Ulici stejně jako na jaře Ordinaci v růžové zahradě 2?

Prima nasadila od pondělí premiérové díly Slunečné v nezvyklém čase 18.10. Chce diváky navnadit. Pustí jim jen polovinu příběhu, na tu druhou si musí počkat do druhého dne. A právě skoro ve stejném čase vysílá Nova svou Ulici. Rozhodnou ovladače v rukou. Až do konce léta si budou muset diváci vybrat, oboje sledovat nepůjde. Tomicová v nekonečném seriálu skončila před třemi roky. „Den ze dne jsem ztratila anonymitu a vlastní jméno,“ přiznala už dříve herečka.

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...

„Lidé mi říkají Simonko, a jedna paní mě dokonce přesvědčovala, abych se nechala přejmenovat,“ řekla Pavla o své postavě hubaté kadeřnice v Ulici. Ve Slunečné má ale jiné starosti. „Moje Ála je občas záporná, ale všichni mi slibují, že nebude. Já se totiž záporných postav v seriálech bojím,“ říká o Konvičkové, která na venkově provozuje pojízdnou prodejnu. „Ale ona je za každou špatnost řádně potrestaná. Je to výchovné. Dojede na to,“ prozrazuje o své roli ve Slunečné Pavla. Má fůru práce, protože se objeví v každém díle – i v těch nových.

Slunečná začíná. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.