Podezřele vyhublá Tomicová slavila »60«: Ztrácí se před očima | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podezřele vyhublá Tomicová slavila »60«: Ztrácí se před očima

Pavla Tomicová slavila kulatiny
Pavla Tomicová slavila kulatiny (Foto FTV Prima, ara)

Šedesátku sice měla před šesti dny, avšak s kolegy ze seriálu ZOO se sešla až ve středu. „Všimla jsem si, že mi nikdo už nepřál dvakrát tolik,“ svěřila se Pavla Tomicová. Kulatiny přivítala v jiném těle, než jaké znají diváci. Herečka poté, co na jaře shodila 15 kilo, přidala další porci. Změnila se k nepoznání a ani nechce prozradit, kolik váží.

Na výrazném váhovém úbytku se podepsalo i zranění, které herečka utrpěla 20. května při bouračce s kamarádkou, zpěvačkou Dášou Zázvůrkovou (41) na její vespě. U Národního divadla do skútru narazila paní v autě a nezůstalo to bez následků. Pavla měla zraněná žebra, nemohla se několik týdnů ani nadechnout. To jí chuť k jídlu nadlouho vzalo.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Došla jí slova

Naštěstí se na oslavě s kolegy ze seriálu už mohla pořádně zasmát. „Je krásné být obdarovaná, a ještě k tomu od lidí, které mám ráda. To ani nejde popsat slovy,“ přiznala Tomicová dojatě. „Pavlu všichni milujeme, ať je, jaká je,“ vyznal se »Haďák« Šimon Bilina (26). Pozadu nezůstala ani Michaela Pecháčková (18), která coby Sid tráví se svou seriálovou šéfovou na place hodně času. „Pavle bych popřála jen to nejlepší – a hlavně, aby nás dlouho bavila svým smíchem a nadhledem. Je skvělá,“ potvrdila Haďákova slova.

Už nehubni!

Tomicová si od některých kolegů vyslechla i opatrnou radu, aby už dál nehubla, nebo se úplně ztratí před očima! Herečka na to reagovala jen svým typickým smíchem a odmítla sdělit, kolik kil celkem shodila.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nika70
2. 7. 2022 • 20:28

Taky nechápu, proč Polišenská nemá potřebu zhubnout. Za chvíli bude mít zdravotní komplikace jako důchodkyně. Přitom by to možná byla pěkná ženská.

nika70
2. 7. 2022 • 20:27

Tak pro zdraví je to dobře, že zhubla, ale v obličeji to bohužel uškodilo. Pavla už tak jednou zhubla a zase přibrala vše zpět. Tak snad opět nehubla zbytečně.

Vlasta Chourová
2. 7. 2022 • 06:21

Paní Tomicová je skvělá herečka, ale hlavně je skvělý člověk. Její vyhublost je už moc, hrozně zestárla. Zhubla během krátké doby hodně kil a to není dobře.

jity
1. 7. 2022 • 13:04

Co by měla ještě zhubnout? Vždyť na té fotce už vypadá jako seschlá babka. To spíše Polišenksá ta je hodně silná a je ještě mladá nato, aby nosilqa taková kila.

Dianthos
1. 7. 2022 • 12:48

Pavle to moc sluší. Úplně jiný člověk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.