Finále StarDance: EBEN OVLIVNIL VÝSLEDEK FINÁLE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Finále StarDance: EBEN OVLIVNIL VÝSLEDEK FINÁLE

Marek Eben.
Marek Eben. (archiv Blesku)

Ve finále StarDance měli soutěžící na programu i freestyle tance! Ten Pavly Tomicové (56) prošel před přímým přenosem kritikou moderátora Marka Ebena (60). A to mohlo pomoct k vítězství Jiřího Dvořáka (51).

Pavla měla do hudby vymyšlený slovní doprovod. »Lichotky« z komentářů na sociálních sítích namluvila jako voice over její kolegyně, bylo to originální, dramaturgické novum. Jenže Eben hlasový podkres zatrhl, nápad neprošel cenzurou. „Markovi se nelíbily kritické hlášky z internetu, které byly do toho freestyle tance namluvené kolegyní Bittnerovou a dalšími. A tak k tomu měl komentáře, že se to nehodí,“ prozradil Aha! jeden ze členů výrobního štábu. A Ebenova kritika zabrala. Hlášky nakonec v přímém přenosu nebyly!

A to mohlo ovlivnit Pavlu, která na dobrý nápad sázela. Hlášky typu – jsi tlustá, apod. ji mohly ještě víc motivovat... A vliv mohly mít i na hlasování diváků, kteří nakonec za krále a královnu parketu zvolili Jiřího Dvořáka a jeho taneční partnerku Lenku Noru Návorkovou (27). Tomicová přitom byla před sobotním finálovým večerem horkou favoritkou. Dokonce se jí podařilo rozdělit i štáb taneční soutěže na dva tábory. Na ty, kterým nevadilo veřejně řešit, co si lidé v komentářích na sociálních sítích k Pavle kvůli jejímu věku a postavě dovolili, a na ty, kteří o tom odmítali mluvit.

7 zásadních okamžiků finále
● Tomicová se po prvním tanci přiznala, že spletla kroky.
● Dvořákovi ulítl při tanci límeček z košile.
● Jako první plný počet bodů dostal Dvořák za tango.
Svobodovi se při freestyle rozpadl kord na několik částí.
● Svoboda vyzval Ebena, aby se s ním svlékl do půlky těla.
● Eben zazpíval vánoční píseň, kterou složil.
● Tomicovou podpořil při freestylovém tanci na parketu manžel.

Postelové vystoupení Tomicové
Hodnocení poroty:
10, 10, 10, 10 Herečka získala po vystoupení s noční můrou o StarDance nekonečný potlesk. „Tam bylo strašně moc příběhů i moc tance. Já vás neuvěřitelně obdivuji a skláním se před vámi,“ řekla Tatiana Drexler.

Zorro mstitel Svoboda
Hodnocení poroty: 9, 8, 8, 8 Olympionik doplatil na přímý přenos, protože ho zaskočilo, když se mu při šermování v ruce rozpadl meč na pět kusů. „Fatální vzpouru rekvizit jste zvládli s grácií,“ okomentoval vystoupení Radek Balaš.

Zamilovaný tanec Dvořáka
Hodnocení poroty: 8, 10, 10, 9 „Velmi krásné vystoupení, ale v některých okamžicích chyběla souhra, souznění, společný pohyb, pocit. Cítil jsem tam okamžiky, že jste nebyli spolu,“ řekl Zdeněk Chlopčík.

Na video ze StarDance se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
17. 12. 2018 • 17:39

Co takhle prostě přijmout prohru a nehledat pořád důvody, kdo za to může? Pan Dvořák s partnerkou elegantně tancovali, paní Tomicová s partnerem předváděli šaškárny.

DWEI
17. 12. 2018 • 15:37

Myslím, že to dopadlo jak mělo.... Pan Dvořák byl dobrý a jeho partnerka byla vítězstvím velmi dojatá - té jsem to hodně přála <

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.