Babyboom v roce 2020: Tyhle známé krásky letos porodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Babyboom v roce 2020: Tyhle známé krásky letos porodí!

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Instagram: Veronika Arichteva)

Konečně to přiznala! Hvězda Slunečné Veronika Arichteva (33) po měsíci mlžení potvrdila, že je v pátém měsíci těhotenství. Do porodnice se ale nechystá zdaleka jediná – v karanténě se kulatí bříško, ne z přejedení, i Lence Zahradnické (34), Markétě Konvičkové (25) a dalším hvězdám.

Jako jedna z prvních odmítla televizi Prima natáčení Slunečné, protože se bála koronaviru. „Rozhodla jsem se, že točit prostě nepůjdu! Nepřijde mi to natolik důležitý v těchhle dnech,“ tvrdila. Nedodala ale, že je v jiném stavu, bříško si musela zakrývat už na Českých lvech, proto sáhla po šatech s hlubokým výstřihem, které odvedly pozornost jinam. „Veronika je těhotná, ale zatím o tom raději mlčí,“ tvrdil Aha! před čtyřmi týdny zdroj, který si nepřál být jmenován. S pravdou ven herečka přišla až teď, kdy má za sebou většinu lékařských testů a větší jistotu, že je miminko v pořádku.

„No. Bude p*del!“ oznámila pod fotkou odhaleného bříška, na které se tulí k manželovi, režisérovi Biseru Arichtevovi (43). „Užívám si, že mám prsa, jaká jsem nikdy neměla. Už se mi to nechce vyvracet. Už je to trapný. Prostě se mám dobře. Je to vidět nejen na prsou, ale taky na zadku, na rukou a na obličeji,“ nechala se před časem hvězda Slunečné slyšet na téma těhotenství. „Třeba za měsíc zjistím, že těhotná opravdu jsem,“ mlžila v době, kdy už možná měla na těhotenském testu dvě čárky. Ostatně maminkou chtěla být, už když v roce 2018 tančila ve StarDance, jenom to kvůli soutěži odložila.

3. měsíc
Sandra Parmová (34)
Měla se stát jednou z tváří nového zpravodajského kanálu CNN Prima News. Místo budování kariéry s manželem Pavlem podruhé otěhotněla. „Počáteční nevolnosti se mi naštěstí vyhnuly, ale bříško roste, a tak nezbývá než se o tuhle novinku podělit,“ oznámila světu, že bude mít jejich dcerka Emily (2,5 roku) sourozence.

3. měsíc
Markéta Konvičková (25)
Po loňském roce, kdy bojovala s nádorem a zbavila se ho, se vše v dobré obrátilo. Přítel, pilot René Kuboš (32), ji požádal o ruku a staví si i dům, kam se nastěhují už ve třech. „Tento rok prožívám nejkrásnější období,” raduje se zpěvačka.

6. měsíc
Gabriela Lašková (30)
Sladké tajemství moc dlouho neudržela ani moderátorka Velkých zpráv na Primě. „Ano, je to pravda. Nechtěla jsem původně ještě nic říkat, abych něco nezakřikla, ale zvětšující se bříško mluví za vše,“ přiznala Aha! Lašková, která má s manželem Filipem (31) už syna Benedikta (2).

6. měsíc
Tereza Kadeřábková (29)
Nechala si to pro sebe až do šestého měsíce těhotenství. Česká Miss 2012 Tereza Kadeřábková (29) čeká s fotbalistou Pavlem Kadeřábkem (27) druhé dítě. „Dovolte mi jednu fotku našeho velkého oznámení, že čekáme miminko, kde jsme všichni pohromadě,“ pochlubila se rodinnou fotkou, kde je s dcerou Emou (3,5) a manželem, který drží snímek z ultrazvuku.

7. měsíc
Lenka Zahradnická (34)
Herečka bude dvojnásobnou mámou. „Tak s pravdou ven... I k nám do smečky se chystá další přírůstek. Jsme šťastní, jsme zvědaví a z předchozí zkušenosti vím, že tuhle jízdu si představit nedokážeme. A i kdyby, tak všechno bude jinak,“ přiznala maminka Jasmínky (2) s tím, že plánovanou svatbu odloží o rok. Hlavu tím zamotala i scenáristům Ulice, kde hraje Hedviku.

7. měsíc
Alena Šeredová (42)
Rozhodla se mít nový život po rozvodu s Gianluigim Buffonem (41) se vším všudy. Po pěti letech vztahu založila s miliardářem Alessandrem Nasim (45) vlastní společnou rodinu. „V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme,“ rozepsala se před časem dojatá nastávající trojnásobná maminka, která už teď ví, že bude mít holčičku. Teď jí nezbývá než doufat, že se koronavirová nákaza v Itálii uklidní.

8. měsíc
Ivana Korolová (31)
Dotočila seriál Krejzovi, nazpívala první sólovou desku Kruhy a zářila v muzikálu Tarzan. A do toho všeho zjistila, že pod srdcem nosí první miminko. „Doufám, že vše zvládnu,“ řekla Aha! Ivana, která hned od září plánovala návrat do divadla a v létě koncerty s kapelou. Teď bude spíš s manželem, bubeníkem Jiřím Veselým, pěkně doma.

8. měsíc
Monika Bagárová (25)
Pomalu počítá týdny, které jí zbývají do porodu, a své prvorozené dcerky už se nemůže dočkat. ,,Ahoj, lásko moje, jak se dnes máš? Já jsem ti jen chtěla říct, že se na tebe všichni moc těšíme,“ napsala porotkyně SuperStar k snímku s odhaleným bříškem. Snad bude moct tatínek, zápasník MMA Makhmad Muradov (30), k porodu.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.