Maminka Šeredová (42): Dcera dostala dvě jména | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maminka Šeredová (42): Dcera dostala dvě jména

Alena a Alessandro
Alena a Alessandro (Martin Hykl, Canale 5, Profimedia.cz)

Nejdřív ji nazvala princeznou a jméno své novorozené dcery si nechala pro sebe. Dlouho to ale česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová (42) nevydržela. Holčička dostala jména rovnou dvě.

Po narození své prvorozené dcerky ukázala jen její ručičku. „Vítej, princezno,“ okomentovala snímek z porodnice, na kterém má na levém prstě prstýnek s nápisem máma. Jméno si nejdřív chtěla nechat jen pro sebe. Jenže spoluhráč bývalého manžela Gigiho Buffona (42), fotbalový obránce Giorgio Chiellini, prozradil asi víc, než měl.

„Vítej, Vivienne, těšíme se na vás,“ gratuloval se svou manželkou Carolinou Bonistalliovou už v úterý, krátce po jejím narození. Novopečená maminka tak pár hodin nato zveřejnila první společnou fotku s přítelem a dědicem Fiatu Alessandrem Nasim (45) a holčičkou. A prozradila i její jméno – Vivienne Charlotte Nasi. Na svět už Alena přivedla dva syny Davida Leeho (10) a Louise Thomase (12), které má s exmanželem. Rodit ve 42 letech prý rozhodně neměla v plánu. „Přiznávám, že jsme se s Alessandrem o dítě snažili, ale nedařilo se to. A když jsme na to myslet přestali, najednou jsem otěhotněla! Bude to jeho první potomek, a tak je v rodině velmi očekáván,“ svěřila se Alena v italské televizní talkshow.

Na video s Alenou Šeredovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.