Těhotná Šeredová v centru apokalypsy: Prosba, která chytne za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Šeredová v centru apokalypsy: Prosba, která chytne za srdce

Alena Šeredová
Alena Šeredová (profimedia.cz)

Těhotná Alena Šeredová (41) zůstala se svými syny v Itálii, kde je jedno z největších epicenter zákeřného koronaviru. Stejně jako jiné celebrity, i modelka apeluje na své fanoušky, aby zůstali doma, dokud se situace nezlepší.

Šeredová po letech soužití s miliardářem Alessandrem Nasim (45) zakládá vlastní společnou rodinu. Modelka má dva syny Louise Thomase (12) a Davida Leeho (10) z prvního manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (41), a ti se brzy kluci dočkají sestřičky.

I když se aktuálně první vicemiss z roku 1998 s celou rodinou nachází přímo v epicentru nákazy,  věří, že nejen v Itálii, ale také v Čechách se brzy vše zlepší.  Šeredová se nedávno objevila v magazínu Vanity Fair, kde každá osobnost představovala své italské město. Česká topmodelkase poté na sociální síti svěřila, že Turín je město, kde se narodily její děti a kde je momentálně její srdce. 

„Vím, že všechno bude v pořádku. Jsem však také s Prahou, městem, ve kterém jsem se narodila a kde mí rodiče a má sestra žijí ve stejném strachu, který je zde. Jsem také s celým světem, protože jsme si všichni rovni s touhou žít. Nakonec z celého srdce doufám, že naše malé stvoření se narodí ve světě beze strachu a bariér a s možností obejmout své prarodiče,“ uvedla dle Idnes.cz Šeredová.

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
20. 3. 2020 • 21:48

Bello: velká pravda
Vyskoč: souhlas👍

-bello-
20. 3. 2020 • 16:10

Já bych, na rozdíl od blbky Šeredové byla pro to, aby bariéry už navždy zůstaly a zrušil se úplně Schengen. Zejména italští, francouzští, němečtí, španělští baťůškáři jsou " požehnáním" pro každou civilizovanou zemi .A myslím, že ona zbytečně útočí na city , prej ....narodili se jí tam v Turíně děti a tak ....
Hlavně tam byl její fotbalista, protože kdyby byla až tak " citová" zůstává doma tam, kde se narodila, tj. v Česku.Tak ať nekecá!

josefvyskoc
20. 3. 2020 • 13:30

zacina vypadat jako chlap, ten miliardar se musel docista zblaznit, kdyz si tu starenu nabrnknul

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.