Šeredová ve zlaté kleci strádá? Rodiče zasahují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šeredová ve zlaté kleci strádá? Rodiče zasahují!

Alena Šeredová v pátém měsíci těhotenství.
Alena Šeredová v pátém měsíci těhotenství. (Profimedia.cz)

Povedlo se jí to, o čem jiné ženy jen s ní. Bývalá Miss a modelka Alena Šeredová (41) se nejprve provdala v Itálii za brankáře Gianluigiho Buffona, s nímž má dva syny. Jenže ten se jí nakonec zakoukal jinde a následoval rozvod. Ale také nová láska s bohatým dědicem automobilky Fiat a nakonec kráska oznámila i další těhotenství. Jedna věc jí ale přece jen v Itálii, kde má už trvalé občanství, chybí.

Zatímco turisté jezdí do slunné země mimo jiné také za jídlem, Šeredové se stýská po tom našem, poctivém českém. Navíc si prý vůbec nepotrpí na těstoviny. „Italové do nich dávají většinou jen rajčatovou omáčku, to už si, paradoxně, radši zajdu v Praze do italské restaurace, kde je dělají i s česnekem a smetanovou omáčkou. A vůbec, omáčky miluju! Třeba kulajdu, zelňačku, gulášek mám ráda, nebo klidně i buřtguláš. Když za námi do Itálie přijede mamina, vykoupí tady řeznictví a vaří a vaří… Já si to pak všechno zamrazím a postupně to s klukama jíme. Oba jsou omáčkoví stejně jako já,“ rozkryla svoji slabost v rozhovoru pro časopis Glanc.

„S tátou se vždycky smějeme, že když za námi s maminou jedou, ‚pašujou‘ v kufru několik pecnů. Stejně jako omáčky si je pak hezky uložím do mrazáku a mám radost, že mám zásobu,“ dodala.

Rozhovor s Alenou Šeredovou uvidíte zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
19. 2. 2020 • 15:32

... a to si madam Šeredová nedokáže sama uvařit česká jídla když je tak miluje ? Taky upéct domácí chléb , není žádná věda , než by jsem ho měla jíst z mrazáku , raději by jsem se naučila udělat si ho sama .

josefvyskoc
19. 2. 2020 • 12:26

Alence se podari opravdu husarsky kousek! Naklast vajicka miliardari takoveho kalibru a bohatstvi se dnes a denne nevidi! Velka gratulace k fenomenalnimu uspechu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.