Trapný tah Knechtové: Ta tedy vymyslela nesmysl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trapný tah Knechtové: Ta tedy vymyslela nesmysl!

Zpěvačka Katarína Knechtová
Zpěvačka Katarína Knechtová (Instagram)

Bývalá porotkyně SuperStar Katarína Knechtová (38) nepěkně napálila fanoušky na sociálních sítích. Zpěvačka totiž sdílela snímek s těhotenským bříškem a tak jí mnoho lidí začalo radostně a upřímně gratulovat k tak krásné novince. Knechtová však později vyzradila, že šlo o podvod. Proč to udělala?

„Takže: Dítě nečekám… Ani ve snu by mě nenapadlo, že vyhodím foto a spustí se lavina, vlastně šílenství… Mrzí mě to jen kvůli lidem, kteří mi to přáli a měli radost, ale i kvůli těm, kteří mi to nepřejí a vlastně mi nepřejí nic. Chci touto zkušeností poukázat na jednu velmi důležitou věc. Všichni se stáváme povrchními, nejdeme do hloubky, konzumujeme, soudíme. Neumíme se zorientovat, neumíme správně definovat, co je pravda a co je jen manipulace. Nevíme, čemu věřit,“ napsala podle extra.cz

Knechtová na sociální síti. Fotografie s bříškem jí udělala reklamu na novou píseň, dále se prý Katarína pomocí snímku snažila poučit uživatele těchto internetových platforem. Mnoho fanoušků její chování krutě odsoudilo. „Od ženy vašeho věku a zkušeností bych takovou hloupost nečekala. Je to necitlivé!“ vzkázala zpěvačce jedna z fanynek. Tahle propagace se opravdu nepovedla!

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.