Šťastná Šeredová: Porodila vytouženou holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šťastná Šeredová: Porodila vytouženou holčičku!

Alena Šeredová
Alena Šeredová (instagram.com)

Potřetí maminkou! Alena Šeredová (42) přivedla na svět vysněnou holčičku. Stejně jako druhého syna rodila o čtrnáct dní dříve. Termín porodu měla česká kráska žijící v Itálii až 2. června. Naštěstí měla coby zkušená rodička sbaleno předem.

„Někdy se splní sny. Vítej, princezno,“ napsala v úterý vpodvečer novopečená maminka na Instagramu v italštině a češtině k snímku s rukou dcery a prstenem se slovem Mom. Holčička spatřila světlo světa v porodnici v Turíně, kde Alena rodila oba syny – Louise Thomase (12) a Davida Leeho (10), jejichž otcem je její exmanžel, italský brankář Gianluigi Buffon (42). Tatínek malé princezny, italský miliardář a dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi (46) bohužel nemohl být u toho, protože v Itálii stále platí kvůli pandemii koronaviru zákaz otců na porodním sále. Stejně tak malou, jejíž jméno zatím není známé, dlouho neuvidí modelčini rodiče, kteří žijí v Česku.

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 5. 2020 • 09:26

Jo...budiž jí přáno a užije se života s potomky...ona také ví, že ty miliony si do hrobu nevezme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.