Prima má problém: HROMADNÝ ODCHOD MODERÁTORŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prima má problém: HROMADNÝ ODCHOD MODERÁTORŮ!

Matěj Misař a Gabriela Lašková
Matěj Misař a Gabriela Lašková (FTV Prima)

Nebyl jim dost dobrý. Po startu nového zpravodajského kanálu CNN Prima News hodlali Matěje Misaře (27) sesadit z moderátora hlavních zpráv na reportéra. Jenže ten podle informací deníku Aha! řekl důrazné NE a dal raději výpověď. A není jediný moderátor, o kterého za poslední týdny přišli.

Tímhle tempem jim tam skoro nikdo nezbude, alespoň co se hlavních tváří Velkých zpráv týká. Se spuštěním kanálu CNN Prima News sice bude hlavní zpravodajská relace Primy fungovat dál, jenže moderátoři budou víc pod dohledem. CNN je na ně daleko přísnější. A to se mělo vymstít i Matějovi. „S ním se vlastně vůbec nepočítá, maximálně mu nabídnou reportérské místo,“ řekl Aha! zdroj z televize Prima, který si nepřeje být jmenován.

Prima dál mlčí
Podle něj to ale Misař odmítl, protože s nabídnutou pozicí reportéra, kterou už dělal, nebyl spokojený. „Matěj dal raději výpověď,“ prozradil zdroj. Jeho tvrzení nevyvrátilo ani vedení televize, které to nechce zatím komentovat. „Detaily ke startu CNN Prima News rádi oznámíme už v nejbližších dnech, a to jedinečnou formou. V tuto chvíli ještě nebudeme žádné detaily potvrzovat, ale platí, že máme pro diváky přichystané vedle stávajících tváří také nové tváře i nové pořady,“ řekl mluvčí Adam Halmoši.

Těhotenství
Dveře zůstaly otevřené pro Misařovu parťačku Gábinu Laškovou (30), které bylo nabídnuto moderovat se Sandrou Parmovou (34) ranní bloky. Jenže obě oznámily vedení, že jsou těhotné. Jak dlouho budou na obrazovce, tak nikdo neví. „ Ano, čekám miminko. Moc se s Pavlem těšíme. Přáli jsme si, aby nám to po svatbě vyšlo,“ potvrdila Aha! Parmová, která se před osmi měsíci provdala za Pavla Pospíšila.

Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
-bello-
3. 4. 2020 • 16:39

Aspoň, že to provětrají.Napříč všemi komerčními TV je to jakoby doména modelek, modelů, anebo hokejek a jejich ex milenek.
Nebaví mě to, tak to nepouštím a zprávy googluju.Ufuněnou Borhyovou, nebo podivnou Laškovou , Perkausovou nebo Leovou fakt nemusím.Další ani jménem neznám...Výrazný a chytrý přednes nemá ani jedna .Jenom doufám CNN odhalí blbost madam Postlerové a ta nebude radit !

zadnice
3. 4. 2020 • 10:16

No to bude zase "pecka" to CNN Prima, hlavně nezapomeňte na spoustu reklam!!!

aveneta
3. 4. 2020 • 09:27

Vůbec přeci nejde o žádný "vyumělkovaný" ksicht při zprávách...spíše o to jak kdo kdo umí podat bez přetvářky

tryskomys
3. 4. 2020 • 05:14

Aspon půjdou dělat něco smyslu plnějšího,kecalů v těch televizích je pořád víc než dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.