Veřejné »zhnusení« z Harryho a Meghan: To vážně udělali?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veřejné »zhnusení« z Harryho a Meghan: To vážně udělali?!

Princ Harry s Meghan
Princ Harry s Meghan (Reuters)

Protože v úterý skončila oficiální role vévodského páru se Sussexu v britské královské rodině, museli Harry (35) a Meghan (38) vymazat i svůj instagramový profil Sussex Royal. Pod tímto označením už ho používat nesmějí. Ještě před tím, než tak učinili, ale vytočili své sledující do běla.

„Děkujeme této komunitě. Za podporu, inspiraci a společné odhodlání činit dobro ve světě. Byli jste skvělí!“ napsali dotyční přeběhlíci v příspěvku, kde se zároveň vyjádřili k panující situaci ve světě, jak uvádí web Expres.cz.

Jenže poslední status na Instagramu pošramotil v očích sledujících jejich další krok. Diskuzi u příspěvku totiž zakázali. Co je ale horší, smazali komentáře kompletně u všech dosud zveřejněných příspěvků. Což většina fanoušků britské královské rodiny shledává jako jednoznačně zbabělý krok.

„Rychle Megs, vypni všechny komentáře! Než vaši budoucí investoři uvidí, jak jste neoblíbení a zesměšňovaní! Ti dva jsou tak ubozí, Meghan už asi bolely ruce z mazání všech těch komentářů, že je radši všechny vypnula,“ píše posměšně uživatel Nat v diskuzi pod článkem serveru Mail Online a souhlasí s ním tisíce lidí.

„Vypnuli diskuzi a odstranili všechny komentáře u svých příspěvků. Došlo jim, že nejsou tak populární, jak by se jim líbilo. Sbohem, Harry a Meghan, nebudete nám chybět,“ vzkazuje další z řady diskutujících.

V podobném duchu se nesly i stovky dalších komentářů, ale co oči nevidí, to srdce nebolí. A v Malibu to bude Meghan zřejmě úplný šumák. Ona už totiž svého dosáhla!

Více o hořkém loučení Harryho a Meghan uvidíte zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
alzbeta59
4. 4. 2020 • 04:59

ta by se napletla prasatum do zradla jenom aby se o ni psalo.

lekno
3. 4. 2020 • 19:35

Verejnosť - to nie sú iba kydači, ktorých prac. náplňou bolo vypisovať svinské komentáre. Dobre urobil tento pár, že ich stopli. Posmeváčci si budú musieť pohľadať nový priestor pre ohováranie. Ja mám iné a objektívne informácie o tejto dvojici. Každého bulvár neoblbne..

rannirosa
2. 4. 2020 • 22:01

Harry je strasny podpantoflak. Meghan de Sus-sex s nim zameta, jak chce.

tryskomys
2. 4. 2020 • 14:08

Ty dva musíte jen chválit,jiné komentáře jí rozpálí doběla a jeho donutí vyhledat psychiatra,díky bohu,že zatím je ticho po pěšině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.