Pohroma za dveřmi! Tohle se Kate a Willimu pořádně vymstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohroma za dveřmi! Tohle se Kate a Willimu pořádně vymstí

Kate Middleton a princ William nás nechali nahlédnout do  pracoven
Kate Middleton a princ William nás nechali nahlédnout do pracoven (instagram/ kensingtonroyals)

Chovají se tak, jak mají. Důsledně plní povinnosti a neporušují konvence. Přesto se to teď může princi Williamovi (37) a vévodkyni Kate (38) nepěkně vymstít. Pokud se totiž budou okolnosti vyvíjet tak, jak se předpokládá, budou to nakonec oni, kdo zafinancují život přeběhlíkům Harrymu (35) a Meghan (38).

Už na britském území to mezi oběma bratry nebezpečně jiskřilo, teď ale může být ještě hůř. Pokud bude William nucený posílat svému mladšímu bratrovi peníze. Prozatím je to totiž tak, že nákladný život Harryho a Meghan momentálně financuje z velké části princ Charles (71). Jenže až se stane králem a povinnosti vyplývající z jeho dosavadního titulu vévody z Cornwallu přejdou na Williama, bude to právě starší syn Charlese, který bude muset podporovat svého mladšího sourozence. A to může vyvolat mezi nepříliš přátelsky naladěnými páry velké peklo, jak uvádí web eXtra.cz!

Princ Harry o rozporech s bratrem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdengregr
18. 4. 2020 • 03:59

Pořád budou žít v USA stokrát levněji než tihle dva. A že jim něco budou platit? Tragédie, tihle dva nevydělají vůbec nic, ti uprchlíci si aspoň budou hrát na royal Kardashian a něco si vydělají vlastním přičiněním.

tryskomys
17. 4. 2020 • 16:54

Vypadá,že Ti dva za 1rok,těžko udělají díru do světa,zvlášt dnes,kdyprobíhá pandemie na všech kontinentech,nikdo na vyžilou béčkovou herečku nebude zvědavý,na M xxxx jméno nezajímavé a H ten se drží titulu vévoda ze Sussexu i když je prázdné nic neznamená,hlavně v současnosti,ve spojení s tou jeho ženou,ha ha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.