Test DNA mluví jasně: Zdrcující zpráva pro Harryho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Test DNA mluví jasně: Zdrcující zpráva pro Harryho

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (Reuters)

Potomek prince Harryho (35) a vévodkyně Meghan (38) přišel na svět na začátku května. Od té doby neutichají spekulace o tom, že vévodkyně byla svému muži nevěrná a že jejich syn Archie není biologickým potomkem Harryho. Dohady pak měl rozseknout genetický test.

Ten podle webu Globe ale pro prince dopadl tristně. Měl totiž údajně potvrdit, že Harry není otcem Archieho. A to, podle uvedeného portálu, dokonce už podruhé.

Ačkoliv je princ z nečekané pravdy zničený, nehodlá údajně ničit svému synovi dětství. Z toho důvodu raději mlčí, ke spekulacím se nevyjadřuje.

Jenže další známá portál Gossip, který naopak spekulace o známých osobnostech vyvrací, tvrdí, že je to celé lež jako věž. Už v minulosti se dle jejich interpretace mělo několikrát prokázat, že portál Globe šíří o královské rodině nepravdivé informace. Z toho důvodu upozorňuje čtenáře, že by měly brát jejich „zaručené“ pravdy s obrovskou rezervou.



Přečtěte si
vemenozmojistary
11. 11. 2019 • 18:26

A debilní špíny z redakce Aha lži pustí dál 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.