Tragické věštby o Česku se vyplnily: Přijdou hrůzy i v roce 2021? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Tragické věštby o Česku se vyplnily: Přijdou hrůzy i v roce 2021?

Poselství palmových listů
Poselství palmových listů (Profimedia)

Kruté věštby se vyplnily. V roce 2017 Guruji Jayarajem z Indie předpověděl podle palmových listů hned několik nepříznivých věcí pro Česko na rok 2020. Ty se bohužel vyplnily a Čechům zbyly jen oči pro pláč. Co nás čeká dál?

„Objeví se mezi lidmi více zdravotních problémů. Zvýší se v tomto roce úmrtnost… Bude více rozvodů a problémů mezi lidmi v oblasti vztahů než uzavřených sňatků… Lid se od státu nedočká očekávané podpory. Vláda se bude snažit ji lidem dát, ale nebude v tom úspěšná. V tomto období přijdou destruktivní problémy a bude potřeba mít větší a lepší ochranu hranic… Díky rozhodnutí vlády dojde k pozitivním ale i k nepříznivým věcem. Bude velmi teplé počasí, což také zvýší úmrtnost. V roce 2020 se budou chtít 2 až 3 země oddělit od Evropské unie a jít vlastní cestou. Spolupráce se sousedními zeměmi bude stále příznivá,“ uvedl před třemi lety na přednášce Guruji Jayaraj z Indie.

A co nás čeká v roce 2021? „Tento rok bude pro Čechy velmi příznivý. Budou po celý rok i velmi příznivé klimatické podmínky a nebude zde hrozba ze strany jiných zemí. Mezi lidmi bude více lásky, sounáležitosti a pospolitosti. Zvýší se porodnost a úmrtnost se naopak sníží. Dojde k rozvoji v oblasti turistiky a také k rozvoji kultury a umění,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.