Těhotná Patricie Pagáčová ze Sestřiček: Místo hraní venčí psy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Pagáčová jako podvodnice Laura ze Sestřiček: Místo hraní venčí psy!

Patricie se těší na prvního potomka.
Patricie se těší na prvního potomka. ( Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M Pátek, P. Machan)

Doma se rozhodně nezavírá. Patricie Pagáčová (32), která je v pokročilém těhotenství, se sice rozloučila s natáčením Sestřiček, ale ani strach z covidu ji v domě nezamkl. Bříško protahuje na procházkách se svými psy Jackie a Čolkem.

Dlouhé měsíce těhotenství musela skrývat pod kostýmy rubavského urgentu, aby diváci nic nepoznali. Poté, co na Maledivách oznámila, že je v jiném stavu, putovaly všechny do skladu. To ale neznamená, že by místo natáčení Sestřiček v roli podvodnice Laury lenošila jen doma.

Patricie se cítí tak dobře, že jí nic nebrání, aby chodila na dlouhé procházky se svými dvěma psy. „Jsem pořád v těhotenských legínách,“ vtipkuje porotkyně SuperStar. V pohodlných kalhotách, sportovní bundě a pohorkách s teplými ponožkami ji zahlédli i fotoreportéři deníku Aha!.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...

S módou to v civilu teď sice dvakrát nepřehání, ale vypadá spokojeně. Přitom bydlí v rodinném domku se zahradou v Praze 5, takže venčit nutně nemusí. Od začátku těhotenství ale herečka poctivě cvičí a udržovat se dlouhými procházkami se taky hodí.

Výměna v seriálu Sestřičky. Lenku Termerovou v roli střídá Kateřina Macháčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.