U Gottové to prasklo! Pravý důvod setrvání ve Finsku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

U Gottové to prasklo! Pravý důvod setrvání ve Finsku

Dominika je na Timovi závislá psychicky i finančně.
Dominika je na Timovi závislá psychicky i finančně. (David Kundrát, archiv)

Život Dominiky Gottové (48) je jedna velká emoční horská dráha. Ačkoli se odstěhovala zpět do Finska, kde chtěla upevnit manželství s Timem Tolkkim (55), trávila zde čas převážně sama. Manžel totiž upřednostnil kariéru, kterou odjel zachraňovat do Mexika. Dominika se chtěla na Vánoce vrátit do Čech, nakonec ale nemohla odjet kvůli očkování. Nyní je ovšem zase vše jinak…

Chtěla přijet na Vánoce, které měla strávit se svou maminkou Antonií Zacpalovou (86). Situace se ovšem změnila a důvodem mělo být Dominiky nedokončené očkování. Realita je ale zase tak trochu jiná. Do jejích plánů jí hodil vidle právě Timo. Vrátil se totiž z Ameriky.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

„Mňam, pozdní oběd s mým drahým manželem v indické restauraci Deli Rasoi. Timo má své oblíbené Butter Chicken a já Jhinga Korma (krevety). A chléb Naan... (v této restauraci mají nejlepší),“ zveřejnila v úterý na sociální síti Dominika, jak napsal Blesk. Že by se přeci jen svůj vztah pokusili stmelit, když jsou ty Vánoce? U Dominiky lze pravděpodobně jen spekulovat. To, co bylo včera, totiž v jejím případě nemusí dnes už vůbec platit.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ladybug
11. 1. 2022 • 15:47

Tim se alespoň snaží něco vydělat, kdyby měl
pilnou ženušku, tak by se jim žilo líp.
Tim je nemocný, ale pořád se snaží. Dominica si
stěžovala, že jí posílá almužnu. Líná veš, proč sama taky nedělá? Že neumí finsky? Žila tam dost dlouho, aby se naučila.

paralenka
23. 12. 2021 • 22:18

Pořádný sešup, z celkem pohledné ženy úplná Marfuša, z fleku by ji mohla hrát. O něm jako o chlapovi raději nepsat, odporný na pohled, odporný způsobem života. Žena už není zdrojem peněz, štědrá ruka táty skončila a příživa nemá zájem. Dva zkrachovanci, hledali se, až se našli!

-bello-
22. 12. 2021 • 00:06

Tam se přece nic nezměnilo!
On pracoval v Mexiku, ona byla doma ve Finsku.
Nic neslepují.Vrátil se, jak měl.
Její matka žije v nějakém penzionu a sama není.Proč by sem musela Dominika lítat?

gottovka
21. 12. 2021 • 12:43

Když o tom všem víte velký kulový a svoje problémy zastíráte drby o jiných a věříte bulváru tak máte IQ tykve. Lež jako věž. Jen se tomu smějem s Domčou, jak může být tak někdo blbej. Staré, prostříhané videa. Kdo může za tyto pořady,toho dožene KARMA vždyť je zdarma. Já vím od toho co Tima odletěl, že se vrací mezi 6-10 prosincem. Že bych to věděla jen já?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.