Dominika Gottová lapá po dechu: Za dveřmi čekal šok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová lapá po dechu: Za dveřmi čekal šok!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Profimedia.cz)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) už byla smířená s tím, že její muž zůstane za oceánem až do ledna, a připravovala se na Vánoce o samotě. Pak ale přišel nečekaný zvrat! Finský muzikant Timo Tolkki (55) přiletěl na svátky domů a svou ženu Dominiku Gottovou (48) tím pořádně překvapil. Její radost nebere konce.

Bývalý kytarista finské metalové kapely Stratovarius zmizel za oceán už v srpnu. V Mexiku a také v Kalifornii měl domluvenou řadu vystoupení a také kurzů hry na kytaru. V průběhu podzimu ale kvůli další vlně pandemie opět došlo k rušení či omezování akcí, takže Timo o některé kšefty přišel. Ve chvíli, kdy mu pořadatelé zrušili i hraní mezi svátky, se rozhodl pro návrat domů.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Hasí krizi

„Jsem moc ráda, že mám Timíka doma! Udělal mi obrovskou radost a myslím, že je šance to zase dát mezi námi dohromady,“ řekla deníku Aha! Dominika. V Helsinkách se cítila osamocená a stále se prodlužující pobyt manžela za oceánem mezi nimi vyvolal další krizi. O tom, že jí posílal do Finska ze svých kšeftů almužnu a ona nájem a živobytí táhla sama ze sociálních dávek, ani nemluvě.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Vymetají hospody

Od chvíle, co se Timo vrátil, vymetá s manželkou jednu hospodu za druhou, kde si dopřávají obědy i večeře. Alkohol ale pije jen Timo. „Já stále podstupuji odvykací terapie, takže jedu na vodě,“ tvrdí Dominika. Tak snad jí to vydrží...

Za mámou až po svátcích

Dominika plánovala před Vánocemi navštívit v Praze svou maminku Antonii Zacpalovou (86). „Bohužel nepřiletím, mám za sebou teprve první očkování, a musela bych tedy do karantény. Dorazím v lednu, až budu po druhém očkování,“ plánuje si Dominika.



Přečtěte si
zvonekdozahrady
4. 1. 2022 • 23:43

To je hrozná tlama...

hanainge
23. 12. 2021 • 22:56

Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem! To je fakt!!!

rydlo
23. 12. 2021 • 10:19

Žilková se na „stará kolena” potřebuje asi zviditelnit. je zajímavé, jak ji každý chlap, který něco znamenal, hrozně chtěl, ale že s tím vylézá, až když už jsou mrtví. Proč to nevykládala za jejich života? Tak u Agáty je zřejmé že jablko nepadlo daleko od stromu, ale jen s tím rozdílem, že Agáta se s avantýrami netají už teď a určitě nebude je spisovat, aby byla zajímavá až bude stará.

johanaa
22. 12. 2021 • 12:04

Škoda že jste nedali diskusi pod článek o Žilkové, kterou údajně balil K. Gott. Možná ze strachu co by si o sobě paní ministrová přečetla...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.